Nişantaşı Üniversitesi Maslak 1453 Kampüsü

27 Ekim 2023 14:529.836

Üniversitenin ilk senesi sadece güz dönemi ders aldım Bahar döneminin ise online'a dönmesinden sonra isteyen yüz yüze isteyen online eğitime geçildikten sonra Pendik'te oturduğum halde yüz yüze eğitime geldim fakat dersler online'a alındı tekrar sınıf azlığından dolayı 8 ders görüyordum ve 8 alttan dersim oluştu. Dondurmak istediğimde kaydımı yenilemem gerektiği öyle dondurabileceğim söylendi sildirmek istedim formu doldurduktan sonra 7 bin küsur 30+5 bursun farkını ödemem gerektiği söylendi.

20 Kasım 2023 16:42

Nişantaşı üniversitesine kaydımı sildirmek istedim fakat benden ücret talep edildi dilekçe yazmak istedim öğrenci dekanlığında ki görevli bu konu hakkında dilekçe yazdıramam dedi bir sebep dahi söylemeden kayıt sildirme döneminin üzerinden 10 gün geçti SMS atıldı hukuksal sorun yaşamamak için ödeyin diye ben özgürce dilekçe yazamayacaksam neden okudum okuduğum bir senenin kendi verdikleri bursun geri ödemesini isteyemezsiniz

1 Destek

İstanbul Medipol Üniversitesi Yüz Yüze Eğitim Beklerken Online Dersler ve Eksik Bilgilendirme

Medipol Üniversitesi İngilizce hazırlık programında, derslerin bir kısmının online olarak yapılmasından dolayı ciddi bir...

1 Destek

Nişantaşı Üniversitesi Paramızı İade Etmiyor!

NişantaşıÜniversitesi Paramızı İade Etmiyor!

Abuzer
Nişantaşı Üniversitesi'nde Yabancı Uyruklu Öğrencilere Yaşatılan Mağduriyet