Emre sonuçtan hiç memnun değil

Nike Ayakkabı Cırt Cırt Ses Çıkarıyor

06 Haziran 2023 21:35

2 tane aynı model ayakkabım var Nike. İkisi de ses çıkarıyor. İlkini aldığımda bir seride sorun olduğunu söylediler sadece. Ama geçenlerde benzerini farklı rengini aldım. Çok sevdiğim bir modeldi. 2 kere giydim daha. Geri gönderdim, kullanıcı hatası dediler. Ben nasıl bir hata yapıyor olabilirim ayakkabıyı giyerken, onu anlamadım. Birkaç saat giydikten sonra ses çıkarıyor. İkinci aldığım. Ben paramın iade edilmesini istiyorum. Değişim olsa yine aynı sorunu yaşayacağım çünkü.

21 Haziran 2023 00:38

Daha yeni aldığım Nike marka ayakkabıyı giyemiyorum. Vik vik ses çıkarıyor, daha önce de yazdım ama hiçbir geri dönüş olmadı. Garantiye gönderdim, kullanıcı hatası diyor. İşin enteresan yani ayakkabıyı 3-4 saat giydikten sonra ses çıkarmaya başlıyor. Bundan önce aynı marka model ayakkabı almıştım, onun da ses çıkarma problemi vardı. Bir seride sıkıntı var dedi bir mağaza. Bende garantisi bitti diye önemsemedim. Ama bu daha yeni aldığım bir ayakkabı. Hani daha önce aynı sorunu yaşamasam benlik diyeceğim. Ama aynı marka model ayakkabı ya. Halen sorunlu ayakkabıyı niye satıyorsunuz

12 Haziran 2023 00:50

Adamların umurumda bile değil şikayet falan

01 Eylül 2023 01:24

Kullanıcı hatası dedikleri hata. Ben nasıl bir hata yapıyorum da bu ses çıkıyor. Az paramı 1500-2000 TL bir ayakkabı için. O kadar para veriyoruz ayakkabıdan çıkan sese bakın.

01 Eylül 2023 01:29

Buyurun bu da videosu

14 Kasım 2024 22:42

Hiçbir geri dönüş yapılmadı, demek ki bu site de bir işe yaramıyor. Neredeyse bin kişi görmüş, demek ki aynı sorunu yaşama ihtimali yüksek yaklaşık bin kişi, söyleyecek bir şey yok başka

Levent
Levent

Aynı sorunu bende yaşadım, incelenmek üzere gönderdim ama üründe hata olmadığını söylediler. Sonuç olarak sattıkları ürünün arkasında durmadılar. Mağduriyetim giderilene kadar her platformda dile getireceğim bu konuyu.

Emre

En çok şaşırtan şeyde halen mağazalarda ön sıralarda en çok satılan ayakkabı olması. Halen satıyorlar hiç çekinmeden. Abi ürün hatalı kabul edin artık

Nike Ayakkabıdan Çok Kötü Ses Geliyor

Çetin
15 Haziran 2023 18:02
Ayşenur sonuçtan hiç memnun değil

Ayşenur
01 Aralık 2023 21:46