Nicosia Betting Paramı Aldılar Ve İade Etmediler

Nicosia Betting Paramı Aldılar Ve İade Etmediler
06 Ağustos 2024 16:49

Ben canlı bahis yatırdım ve bahis yatırırken oran değişikliğini kabul et diye bir seçenek yoktu. Yani ben oran değişikliğine izin vermedim fakat kendileri benim 3 maçımı 1.37 orana düşürdüler ve 1000₺ yatırdığım kuponum bedava onlara gitti. Asla oynamayın, canlı desteğe yazdığımda ise siz kabul ettiniz diyor, böyle bir seçenek olmamasına rağmen 1000₺ için bu hallere düşecek bir adam değilim fakat bu tavırları beni çok sinirlendirdi.

Yunus sonuçtan hiç memnun değil

26 Eylül 2024 05:04
Semih sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

Vaycasino Çekim İşleminde Karşılaşılan Sorunlar!

06 Mart 2025 14:48
Efe sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

26 Ocak 2025 17:10
Tekin sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

20 Eylül 2023 15:26
"Teşekkürler. Ödeme tarafıma ulaştı. Tekrar teşekkürler."
Ayhan sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

22 Kasım 2023 13:47
"Teşekkürler. Lisanslı olmanıza güvendim haklıymışım ödeme geldi. Tekrar teşekkürler."