Ngs Bahis Kazandırmıyor

14 Ağustos 2023 15:52

3 senedir aktif müşterisiyim. NGS bayisi bir de n*** müşterisiyim. Ben hep rulet oynadım, hayatımda görmediğim müdahaleleri gördüm. Böyle yaparak insanların parasını alamazsınız, kumarı adam gibi oynamak lazım, bırakacaktın adam gibi kumar oynayacağız müdahale etme ile bir yere varamazsın.
Ben tam 3 senede 3 milyon tl para kaybettim. Yazıklar olsun, böyle bir site ben görmedim. Her şeyimi aldınız arabamı aldınız, evime aldınız. Hala da almaya devam ediyorlar. Top 29'un içine giriyor 29 gün içinde duruyor yemin ediyorum. 18'e çekiyorum, top 32'nin içine girdi durdu 15'e çekiyor. Ben çok büyük para kaybettim bu siteye. Ben bunun hesabını Allah'a vereceğim onlar nasıl verecek.

Siteyi hiçbir şekilde silemiyoruz her aradığımda siteyi kapatın dondurun diyorum. Bana dedikleri tek cevap, 6 ay içinde hiç girmezsiniz, benim zaten moralim bu işlerde çok bozuk. İntihar edecek seviyeye geldim. Adamlar hala ağlıyor, her şeyimizi bırakın, kumara adam gibi oynayalım. Böyle bir site ben hayatım boyunca görmedim hiç kazanamadım, bugün 100 milyar verdiyse, ertesi gün kesin 200 milyar benden almıştır.

08 Eylül 2023 10:05

Ngs Bahis kiliseye kazandırmayan bir bahis Allah'ım kimseye bunların Eline düşürmesin yemin ediyorum perişanlık duyarsınız her şeyinizi kaybedersiniz Ben bunu defalarca denedim 2 senedir aktif oyuncusuyum yapmadığım oyun oynamadığım oyun kalmadı bütün oyunlarından müdahale var Yeter artık ya yeter aç gözlüler doymuyor Doymak bilmiyor bunlar Hele büyük para kazananlar olursa o siteye sakın girmeyin her şeyinizi alır

21 Ağustos 2023 19:27

Ngs Bahis sitemi kapattırmak istiyorum bir daha giriş yapmak istemiyorum Allah aşkına kapatın Allah'ınızı severseniz kapatın ben çok büyük para kaybettim para mara hiçbir şey istemiyorum Allah'ınız varsa kapatın Allah'ın kitabınız muhammediniz varsa kapatın kardeşim lütfen rica ediyorum

20 Ağustos 2023 11:58

Ben her şeyi Allah'a havale ediyorum Bir daha girmemeyi Düşünüyorum daha ne gireceğiz ki dün kaybettiğim para 250.000 lira Bu nedir ya siz kimsiniz Allah mı oldunuz bizim başımıza ya Hayırdır abi ya Verdim arabayı sattım evi sattım size verdim yetmedi mi daha ya doymadınız mı daha oyunlarınızın hepsinde hile var müdahale ediyorsunuz Bu nasıl bir şeydir ya biz geri zekalı mı zannettiniz Kumar mı Ben her gün kumar oynuyorum ya sizin gibi pislik insanlarla uğraşacağım ben ya

15 Ağustos 2023 11:38 (Şikayetten 19 saat sonra)
20 Ağustos 2023 12:06

3 senedir aynı şeyleri tekrarlıyorsunuz elbet bir gün şansınız dönecek Ulan şans sizin elinizde lan hayırdır abi müdahale ediyorsun lan oyunuma 3 senedir lan görmedim mi zannediyorsun bile bile para kaybediyorum lan size pislik herifler Yeter lan Allah mı oldunuz lan başımıza

20 Ağustos 2023 12:23

Ngs Bahis Allah'a var para kazandığın zaman Çevrim yaptığın zaman paranı şak diye atıyor banka gibiler Maşallah ama kazandırmıyor kazanamıyorsun çünkü oyunlarında müdahale var çok açgözlüler biz de Kazanmak istiyoruz onlar da kazanmak istiyorum ama devamlı Sen kaybediyorsun bu site falan değil ya ben inanmıyorum site falan olduğuna ben 3 senedir oyuncusuyum sizin müşterinizim bunları böyle yaparak bir yere gidemezsiniz kardeşim çok hile var çok düzenli işler var yapmayın Kardeşim bunları bu işler intihara kadar gider Allah'ın belalarız sizi Allah'ın belasısınız hepiniz kazandığınız paraların

21 Ağustos 2023 20:15

Allah'ınızı kitabınızı severseniz eni engelleyin Ben giriş sağlamayayım sizi ya aldığınız yeter ya artık İntihar mı edeyim sizin yüzünüzden kardeşim engelleyin siteyi Ben giriş yapamıyorum Allah'ın kitabını mahvetin sana yeter artık kardeşim sizden çektim Beni mahvettiniz Beni Perişan ettiniz bırakın kardeşim beni ya Bırakın benim peşimi Hayırdır abi dünyaları verdim Daha ne istiyorsunuz anlamadım ki ya

Ngs Bahis Bunun Açıklamasını Yapın

10 Ağustos 2024 00:56

Marsbahis Ve Kazandırmama Problemi

19 Temmuz 2024 23:29
Kurtuluş sonuçtan hiç memnun değil

Kurtuluş
17 Eylül 2024 01:41