Engin sonuçtan memnun

01 Ekim 2024 08:35
Engin'in Teşekkür Mesajı
“Müşteri hizmetleri sorunu hızlıca çözebilmek adına yardımcı oldular. Teşekkür ederim ilgili kişilere”

Next&Nextstar Next q - Play 4K Android Hibrit Uydu Alıcısı 3 haftadır 30 dakika 40 dakika çalışıp gürültülü bir şekilde ses çıkıp kapanıyor 1 - 2 dakika sonra cihaz kendi kendine açılıyor ve bu sürekli olarak devam ediyor. Cihazın 2 yıl garantisi bitmeden arızanın giderilmesi için Next nextstar genel merkezini aradım sorunu ilettim, cihazı teknik servise göndermek için. Bana verdikleri cevap cihaz yazılım hatası alıyor, cihaz için yazılım çalışması yapılıyor denildi. Cihazın yazılımını bekleyin denildi. Cihazın 11. Ayda garanti süresi dolacak. Cihazı kullanamıyorum sorunun çözümü için ne zamana kadar bekleyeceğim belli değil. Daha önce aynı cihazın Netflix sorunu için iletişime geçtim. Sorunu çözdüklerini sanıyorlar ama Netflix sorunu devam ediyor. Yıllardır Next markasını tercih ettiğim için hatamı ediyorum.

01 Ekim 2024 16:04 (Şikayetten 7 saat sonra)
17 Ekim 2024 10:31

Ürünün sorunu için kargo ile adreslerine gönderdim. Ürün 15 sonra yazılım güncellenmesi yapılmış diye servis formu doldurulmuş. 2 gün kullanımdan sonra cihazın kapanıp açılma sorunu giderilmiş. Müşteri hizmetlerine teşekkür ederim.

17 Ekim 2024 10:33

Engin sonuçtan hiç memnun değil

20 Haziran 2024 17:00
Next&Nextstar Next Q - Play 4K Android Hibrit Uydu Alıcısı Netflix Sorunu

Next&Nextstar Ara Sıra Ses Gidiyor.

04 Mayıs 2024 22:10

Next&Nextstar Stick 4K Medya Oynatıcı Çalışmıyor, Müşteri Hizmetlerine Ulaşılamıyor

08 Ağustos 2025 16:15