Yeni Traktör, Bitmeyen Sorunlar: New Holland TD5.110'un Hayal Kırıklığı

23 Kasım 2024 16:5813.038

Merhabalar
Nisan 2022 tarihinde New Holland TD5.110 satın aldım. Satın aldığım günden bu yana bir dizi sorunla karşılaştım. Bunlar sırasıyla;
Askı kolları hassasiyet sorunu: Henüz 50 saatteyken arka diferansiyel üst kapak serviste açıldı ve onarıldı.
Direksiyon hidroliği ses sorunu: Direksiyon hidrolik kutusu 2 kez onarıldı ve çözüldü.
Arka askı kolunun kopması: arkada ekipman varken ekipman yere düştü ve kaza riski yarattı.
Klima kaçakları: Yaz sezonu klima rekorları kaçakları yüzünden parça tedariği geciktiği için uzun süre klimasız çalışmak zorunda kalındı.
Turbo hortumu sorunları: Çalışma esnasında yerinden çıkan hortumlar sürekli tamirat gerektirdi.
Ve son olarak traktörün yakıt sistemi arızası sebebiyle tam 4 kez servis işlem yaptı. Yakıt soketleri değişimi, müşür değişimleri, yakıt deposu temizliği, yazılım ile ilgili işlemler. Servis deneme yanılma yöntemiyle sorunları ararken çözüm bulamadı. Bunların hepsi yapılırken ciddi bir maliyet ortaya çıktı. Ve son durumda problem çözülmedi ve traktör kullanılamaz durumdadır.
Henüz 2 yaşında ve 1000 saatteki bu traktörle çalışmak imkansız hale gelmiştir. Bu seri traktörün markanızın kusurlu ürünü olduğu aşikardır. Arızaların doğurduğu maddi sonuçlar dışında traktör yüzünden iş yapamadığım için maddi zararlar yaşıyorum. 15 yıldır çiftçilik yapıyorum, 15 yıldır yaşamadığım arızayı 2 sene içerisinde yaşadım. Daha yeni bir traktör alıp sorunsuz ve rahat çalışırım derken işimi yapamaz duruma geldim. Markaya olan güvenim maalesef zarar gördü. Bu sebepten sorunumla ilgilenmenizi talep ediyorum. Kesin ve kalıcı çözüm bekliyorum.
İyi çalışmalar dilerim.

26 Kasım 2024 10:17 (Şikayetten 2 gün sonra)

Sevgili Zafer Ö. Yeni Traktör, Bitmeyen Sorunlar: New Holland TD5.110'un Hayal Kırıklığı konulu şikayetiniz ile ilgili çözüm önerilerimizi telefon görüşmemizde sizinle paylaştım. Geri bildirim süreçlerine New Holland olarak çok değer veriyoruz. Size gönderdiğimiz müşteri memnuniyet anketini doldurarak çözüm sürecimizi değerlendirmemize ve hizmet kalitemizi arttırmamıza yardımcı olabilirsiniz. Bizlere güvendiğiniz ve çözüm sürecinde iş birliğinde bulunduğunuz için teşekkür ederiz. New Holland

New Holland Yılmaz Traktör Garantiye Sokmama Sebebi

12 Kasım 2023 20:4011.894

2023 TT 4.75 New Holland marka traktör satın aldım (Yılmaz Traktör'den). Yıllardır New Holland kullanıyorum ancak traktö...

New Holland 1 Yıldır Çözülmeyen Arıza

14 Mart 2024 02:395.840

07.05.2023 tarihinde pompa elemanı değiştikten sonra, o tarihten bu yana makinenin çalışmasını, sesini ve çekişini bir t...

1 Destek

New Holland 75 66 Modelinde Sürekli Elektrik Arızası

26 Ağustos 2024 00:174.672

2022 model New Holland 75 66 aldım. Elektrik arızası bitmiyor. 90 km yol gittim, servise baktılar, yaptılar. Tekrar dönü...

Tümünü Gör
2023 Model New Holland T4.70s Kabin İçine Su Alıyor -Fabrikasyon Ayıp!

2023 Model NewHolland T4.70s Kabin İçine Su Alıyor -Fabrikasyon Ayıp!

Can
New Holland Servis Hizmet Yetersizliği

New HollandServis Hizmet Yetersizliği

Özgür
New Holland Aldığımız Günden Beri Sorun Giderilemiyor

New HollandAldığımız Günden Beri Sorun Giderilemiyor

Habib
New Holland Arıza Lambası Sönmüyor!

New Holland ArızaLambası Sönmüyor!

Muhammet
New Holland Traktörde Çekiş Gücü Düşmesi