21 Haziran 2023 10:18

2022 tarihinde Malatya sıfır olarak bayisinden New Holland td4.65b traktör aldık. Bu traktörü aldığımızdan beri başımıza gelmeyen kalmadı önce viteslere geçmiyordu bayi tarafından yapıldı. Sonra mazot göstergesi arızalıydı tamir edildi. Şamandıra değişti ancak aralıklı olarak hala hatalı gösterim yapmakta dolu olan depoyu bos bos olan depoyu dolu göstermekte bu sorunları tam çözemeden traktor daha 260 saatte garantisi devam ediyorken arka hidrolik kolları kaldıran askı kolu arkada pulluk takılı iken 25 km lik ilerleme hızında koptu ve ekipman yere düştü ekipmanın yere düşmesiyle traktor savruldu ve şarampol kenarında asılı kaldık. Kolların ne kadar kotu bir malzemeden yapıldığını kopunca anladık 2.500kg kaldırma kapasitesi olduğunu iddaa ettikleri kollar demir değil mika aluminyum benzeri kalitesiz bir malzemeden yapılmış olduğunu gördük. Fotoğrafları paylaşıyorum.

22 Haziran 2023 08:44 (Şikayetten 22 saat sonra)

Degerli Müsterimiz, Bildiriminiz tarafimiza ulasmis olup ilgili birimlerle paylasilmistir. Müsteri temsilcimiz sizinle en kisa sürede irtibata geçecektir. Saygilarimizla, Müsteri Iliskileri,

Miro
Miro

Aynısı bende ve bir çok akrabamda oldu ama nedense New Holland bunu kusurlu mal olarak kabul etmiyor

new-holland-td465b-aski-kolu-hareket-halindeyken-koptu-1.jpg
Enes
Enes

Geçmiş olsun bir kez daha kanıtlamış oldu kaliteli olduğu

Yeni Model New Holland Traktörlerde Kalıcı Sorunlar!

Selahattin
01 Ağustos 2024 15:59
Okan sonuçtan hiç memnun değil

İş Makinesi New Holland B115 D Sorunu

09 Mart 2024 13:16