Hüseyin sonuçtan hiç memnun değil

Nevşehir Devlet Hastanesi Rezil Lik İlgisizlik

24 Temmuz 2024 03:28

Nevşehir Devlet Hastanesi acil bölümünden şikayetçiyim. Gece saat 22:10'da hastaneye annem için giriş yaptık. Baş dönmesi, sırt ağrısı, kalp çarpıntısı şikayetleri vardı. 1 saat sıra bekledik. Doktor serum yazıp tahliller istemiş; kan, tomografi vb. Serum takılmadı, hemşirenin durumdan haberi yoktu. Serum kan tahlil sonucu almaya gelince 'Aa, takılmamış mı?' diyerek takıldı. Sonucu 1 buçuk saat bekledik, sadece kan çıktı. Sadece 1 acemi doktor sırada 15 kişiyi bekleterek yavaş yavaş baktı, kameradan teyit edilebilir. Ekstra 1 tahlil daha istedi ve tomografinin çıkmadığını söyledi. Serum bitti, 'Çıkarın damar yolunu, özele götüreceğim' dedim. Benden hastamın ölümünü dahi kabul ettiğimi, üstlenmemi ve imza atmamı istediler. Hasta 4 saat işlemsiz bekletildi, başına bir şey gelseydi ne olacaktı? Yandaki doktor boşta ve hastası yok, 'Benim hastam değil, beni ilgilendirmez' diyor. Muhatap olacak kimse yok, herkes rezil rüsva şekilde itiş kakış bekliyor. Ne hemşirenin ne de doktorun umurunda değil. Annemi muayene eden ve 'Benim hastam değil' diyen gece 1'de 2 no'lu sarı alanda yabancı uyruklu doktordan ve ilk muayene eden kadın doktordan şikayetçiyim. Allah göstermesin, ağır gizli bir sorun olsa annemi kaybedebilirdim. Acilen çözüm talep ediyorum. Kağıda '5-6 saattir bekliyorum. Sonuç yok, özele götüreceğim, her şeyden hastane sorumludur.' yazdım. Kabul etmediler. Hemen 4 hemşire bir araya gelip süreci hızlandırdılar. Hastanede sorun çıkartmak mı gerekiyor işlem yapılması için? Hasta ismi E*** K*******, 44 yaşında.

Nevşehir Devlet Hastanesi Bu Nasıl Acil Doktoru

28 Temmuz 2024 20:44
Meltem sonuçtan hiç memnun değil

Bahçelievler Devlet Hastanesi Aldığı Kanı Kaybetti!

29 Haziran 2023 01:33
Bahçelievler Devlet Hastanesi Aldığı Kanı Kaybetti!