Merve sonuçtan hiç memnun değil

Nev Oto Yeni Aldığım Araçta Yaşadığım Akü Ve Sigorta Sorunu

Merve
28 Mart 2024 01:33

Hyundai Nev Yenibosna bayisinden 7 ay önce Hyundai i10 Elite paket sıfır araç aldım. Altı ay sonra akü arızası verdi ve araç çalışmadı. Yol yardımı çağırdım, aracı çalıştırdılar ve servise kadar götürdüm. Servisle görüştüğümde arabada bir sıkıntı olmadığını, aküyü şarj edip teslim edeceklerini söylediler. Bir gün sonra aracı teslim aldım fakat yine gösterge panelinde akü arızası ikazı çıktı. Servisi aradığımda akünün değiştirilmesi gerektiğini, anlaşmalı oldukları Yiğit Akü'den değiştirebileceğimi söylediler. İş çıkışı İkitelli'deki yere doğru yola çıktım fakat araç yolda arıza verdi ve çalışmadı. Bir yakınımdan destek istedim. Aracın sigorta kutusunda problem olduğunu, üstündeki plastik kısmın yanmış olduğunu söyledi ve hemen müdahale etti. Aksi takdirde aracın yanma ihtimali yüksekti. Daha sonra evimin oraya kadar getirdim ve çekiciyi aradım. Araç servise gittiğinde işlem yapıldığını, garantiden onay beklediklerini söylediler. Bir hafta sonra müşteri hizmetlerini aradığımda garantinin kapsam dışı kaldığını, servisin bu haliyle arabayı kullanabileceğimi, ancak değiştirmek istersem 34 bin lira masraf çıkacağını belirttiler. Fabrikadan çıkışı hatalı bir arabanın satışının yapılması, servisin bu sorunu fark edememesi ve canımı tehlikeye atması kabul edilemez. Daha sonra bunun suçlusu gibi davranılmam inanılmaz gerçekten. Gerekirse hukuki yollardan hakkımı arayacağım.

30 Ekim 2023 23:44
İbrahim sonuçtan hiç memnun değil

17 Ocak 2024 21:32