Eylem sonuçtan hiç memnun değil

07 Aralık 2024 23:47

Aldığım yemek odası ve yatak odası takımı ve ayrıca anneme aldığımız üçlü koltuk söylenen tarihten geç teslim edildi. Üzerine hepsi hasarlı geldi. Kaç defa mağazaya gittim telefonla aradım WhatsApp'tan da yazmama rağmen hiçbir şekilde destek olunmuyor. Pişmanlık! İade hakkımı kullanmamı red ediyorlar. Derhal hakkım olan para iademi istiyorum. CİMER'e de yazacağım Tüketici Hakem Heyeti'ne de başvuracağım.

08 Aralık 2024 00:14

! Ayrıca ek olarak şifonyerin mekanizma özelliği görselde görüldüğü olmuyor. Konsol ahşap dediler suntalem geldi. Bazı ürünlerin parçaları gelmiş diğer hasarlı ürünlerin parçalarını beklemişler neden bekliyorsunuz? Dediğim de eviniz uzak hepsi gelince geleceğiz dediler. Derhal paramın iadesini talep ediyorum. Zaten her gün her şeyin fiyatı artıyor maddi manevi çok zarara uğratıldım.

Yorumlar (7)

Fatima

Eylem hanim tekrar merhaba. Sanıyorum bilginiz vardır Neta Home isim değiştirdi. Haklarında çok fazla şikayet ve mağduriyet var. Biz 2024 kasımdan beri paramızı alamıyoruz Tüketici Hakları'na verdiğimiz halde. Sizin süreç nasıl ilerledi olumlu bir gelişmeniz var mi? Sakıncası yoksa benimle de paylaşır misiniz sureci?

Eylem

Merhabalar evet bilgim var bodrumdaki şubeleri de kapandı isim değişiliği yaptılar bizim süreç devam ediyorum avukat takip ediyor. Maddi manevi tazminat açtık Umarım sizinde en kısa zamanda güzel sonuçlanır.

Fatima

Ben Trabzon'da yaşıyorum. Buradaki şubeden alışveriş yaptım. Bir çok sorun yaşadım. Elimde su an teslim edilen bir ürün yok. Kasim 14 unden beri ücret iadesi istiyorum. Ne elimde teslim edilen bir ürün var ne de paramı iade ediyorlar. Belgelerimi hazırladım yarin Tüketici Hakem Heyeti'ne gideceğim. Sonuç olarak hakli bulunsam bile aylardır param değer kaybı yaşadı ve hala evimde koltuk yok. Yeni evime bunlar yüzünden stresle girdim. Siz de güncelleme yapar misiniz buradan durumla ilgili

Fatima

Neden avukat tercih ettiniz de Tüketici Hakem Heyeti'ne gitmediniz acaba direkt olarak? Avukat da ayrı bir masraf değil mi? Sizden de yüzde 15 lik kesinti talepleri var mi iade için yoksa iadeyi hiç mi kabul etmiyorlar? Bizden bir de kesinti istiyorlar da

Eylem

Bugün avukata verdim ben yakın zamanda olumlu sonuçlanacak. Sizinde olumlu sonuçlanacaktır. Ürününüz hala teslim edilmemişse zaten yasal olarak para iadesi hakkınız var uğraştırıyor işte avukat aynı zaman da ticaret il müdürlüğüne de şikayet edecek denetlenecekler.

Fatima

Biz de mağdur olduk ve şikayet etmek istiyoruz. Siz ne durumdasınız?

Eylem

Pazartesi Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuracağım. Siz bodrumda mı aldınız?

Sibel sonuçtan hiç memnun değil

Sibel
24 Temmuz 2023 13:11