Özgür sonuçtan hiç memnun değil

24 Aralık 2023 23:55

nesine.com üzerinden 12 maç 3 bankolu sistem 10 kuponu oynadım. 3 banko maçım kazandı. Alttaki 9 maçımdan da 6 sı kazandı.nesine.com tutan sistem kuponumu kaybedenlere atarak kazanmış olduğum paramı ödemedi! Kuponumla ilgili resimleri dosyalara yükledim!

25 Aralık 2023 12:41 (Şikayetten 12 saat sonra)

Sayın Üyemiz, Konu ile ilgili sistemde kayıtlı cep telefonu numaranızdan tarafınıza geri dönüş yapılarak detaylı bilgi aktarılacaktır. 'u tercih ettiğiniz için teşekkür eder, bol şanslar dileriz.

25 Aralık 2023 16:42

İddaa bahis oyununda banko maçlar sistem dışında kalan maçlardır ( banko seçildiği zaman sistemde bu nedenle kupon tutarı ucuzlar ) 9 maç oynamış bir kupon için 10 maç tutması gerekir gibi komik bahis oyunundan bir haber sırf insanların hak ettiği parayı ödememek için uydurulan bir yalan olamaz!

25 Aralık 2023 17:46

Sayın Üyemiz, Belirtmiş olduğunuz konu ile ilgili olarak sistemde kayıtlı olan cep telefonu numaranız üzerinden tarafınıza ulaşılamamış olup, konu ile ilgili nesine.com üyeliğiniz üzerinden bilgilendirme mesajı gönderilmiştir. Size her zaman daha hızlı hizmet verebilmemiz için bize mesajınızı ileterek kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Saygılarımızla,

25 Aralık 2023 17:56

Hiçbir bahis oyununda hiçbir bahis sitesinde 3 banko altına oynanmış 9 maçlık kuponda sistem oynanan bir oyunda banko altında 9 maç varken 10 maçın tutacak gibi bahis oyunundan bir haber bir cevap verilemez! ( bu 3 bankom kesin gelecek altındaki bazı maçlarımın tutacağına inanıyorum oyunudur. Eğer öyle olmasa zaten kombine oynar. Mantık çok net açıktır.) sonuç olarak ben içerideki bakiyem bitince bu sitede bir daha bahis oynamayacağım. Tavsiyede etmem. Hele sistem asla. Zaten şikayet VAR'DAKİ aldıkları şikayetlerde bunun ispatıdır.

25 Aralık 2023 19:05

Sayın Üyemiz, Saygılarımızla, Nesine.com

25 Aralık 2023 19:15

Bahis oyunlarınızı kazanan sistem kuponlarınızı kaybetti diyen göstermeyen misli.com ve bilyoner.com üzerinden oynayabilirsiniz!

26 Aralık 2023 13:28

İddaa ve bahisin doğru adresi misli.com bilyoner.com

26 Aralık 2023 13:42

Yasal bahiste doğru adres misli.com bilyoner.com

26 Aralık 2023 13:43

Şikayetsiz bir yasal bahis için doğru adres misli.com bilyoner.com

26 Aralık 2023 13:48

Sistem 10 oyununda bankolarınız kazandığı zaman alttaki maçlarınızı ödeyen yasal bahiste doğru adres misli.com bilyoner.com

Ahmet

Umarım bu tekelci sistem değişir. Hepsi aynı 2-3 kişiye vermişler tezgahı istedikleri gibi at oynatıyorlar. Yurt dışına izin verseler rekabet artar. Bu adamlarda kafalarına göre oranları düşüremez.

Ertelenen Maçlar Nedeniyle Kuponum Haksız Yere Kaybedildi

12 Ağustos 19:11