Ümit sonuçtan çok memnun

06 Nisan 2023 21:50

Kuponumu yattı gösteriyorsunuz oysaki o maç tuttu ® neden böyle oluyor. Anlamadım. Yani ben Fenerbahçe kayserispor kupa maçında 1 y kalan sureyi Fenerbahçe Spor Kulübü yi işaretledim tuttu kuponum ama Nesine kuponu yattı gösteriyor bundan sonra eğer bu kuponum yatıyor gösteriyorsa kimseye önermeyeceğim

06 Nisan 2023 23:19 (Şikayetten 1 saat sonra)

Sayın Üyemiz, Belirtmiş olduğunuz konu ile ilgili nesine.com üyeliğiniz üzerinden bilgilendirme mesajı gönderilmiştir. Bize dilediğiniz zaman mesajınızı kolaylıkla iletebilirsiniz. Saygılarımızla,

06 Nisan 2023 23:49
Nesine Kupon Tuttu Yattı Görünüyor

Nesine com dan oynadığım oyun tuttuğu halde Mac skor olarak açıklama yapılıyor kalan sure içinde değerlendirme yapılıyor Mac 1 1 ken Fenerbahçe Spor Kulübü 42. Dakika gol atıyor ve kuponum yatıyor gözüküyor Nesine comdan üyeliğimi çekiyorum ve de çevreme de söyleyeceğim olanları herkes duysun bilsin

Tolgahan
Tolgahan

Abi sanırsam iddia oynamayı bilmiyorsun. Ya da yeni öğreniyorsun. Oynadığın iddiada Fenerbahçe Spor Kulübü 1.0 öndeyken sen ilk yarıda kalan sürede skor olarak Fenerbahçe önde bitirir demişsin ama ilk yarı 2.1 bittiği için 1.0 dan sonra 1.1 bitmiş sayılıyor ve kuponunun yatması gayet normal. Maalesef Nesine'nin hiçbir hatası yok. Oynadığın iddiada 1.0 Ken oynadığın apaçık ortada kalan sürede 1.1 yani toplam 2.1 bitmiş ve kaybetmişsin.

Mesut sonuçtan hiç memnun değil

Nesine'de Açık Görünen Bahis Oynatılamıyor: Güvenim Sarsıldı

Mesut