Cengiz
18 Nisan 2023 21:16

Nescafe blend 37 son kullanma tarihine daha 1 ay varken grimsi bir renk aldı. Kavanozun içinde topak olmuştu. Tadı da acımsı bir hal aldı. Bu nedenle şikayetimi iletmek istiyorum. Aslında satın aldığım ünlü markete gitsem değiştirirler ancak üretici firmanın bu konudan haberinin olmasını istiyorum.

19 Nisan 2023 11:12 (Şikayetten 13 saat sonra)

Sayın İlgili, Tüketicimize konu hakkında gerekli açıklama yapılmıştır. Nestlé İletişim Merkezi

Çağla
10 Nisan 2025 22:13

Şişen Nescafe Ice Original Paketi Sağlık Riski Oluşturuyor

28 Ocak 01:00
Şişen Nescafe Ice Original Paketi Sağlık Riski Oluşturuyor

Sıla
11 Şubat 09:54
Nescafe Xpress Black Roast Soğuk Kahvede Bozulmuş Parça
Ünal sonuçtan hiç memnun değil

Ünal
30 Ağustos 2025 18:19
nescafe-kampanya-urunlerimi-bayilerden-teslim-alamiyorum-magduriyet-yasiyorum-6.jpg
nescafe-kampanya-urunlerimi-bayilerden-teslim-alamiyorum-magduriyet-yasiyorum-5.jpg
nescafe-kampanya-urunlerimi-bayilerden-teslim-alamiyorum-magduriyet-yasiyorum-4.jpg
nescafe-kampanya-urunlerimi-bayilerden-teslim-alamiyorum-magduriyet-yasiyorum-3.jpg
nescafe-kampanya-urunlerimi-bayilerden-teslim-alamiyorum-magduriyet-yasiyorum-2.jpg
nescafe-kampanya-urunlerimi-bayilerden-teslim-alamiyorum-magduriyet-yasiyorum-1.jpg
Kübra sonuçtan memnun

Taze Olmayan Nescafe Taster's Choice Ürünü Nedeniyle Mağduriyet

Kübra
24 Temmuz 2025 15:11
"İlginiz için teşekkür ediyorum. Yaşadığım sıkıntıyı yazdığım gün geri dönüş yapıldı. Müşteri temsilcisi çok kibar ve ilgiliydi. Çok kısa sürede kahvenin yenisiyle değiştirilmesi ve yanına hediyeler eklenmesi firmanın ürününe ve alıcıya saygısını gösteriyor. İşallh bir daha bu tarz sıkıntılar yaşamayız."
Taze Olmayan Nescafe Taster's Choice Ürünü Nedeniyle Mağduriyet