Neovet Veteriner Kliniği Sorun Yaşama

Neovet Veteriner Kliniği Sorun Yaşama
11 Ekim 2023 19:25

Kedim normalde veterinerde saldırgan olan bir kedi değil, zaten depremzede olduğu için uzun bir süre bir süre veterinerde kalmış bir sahiplenmeden önce. Kedimizi sahiplendiğimiz yer uzak kaldığı için evimize yakın olan Neovet Veteriner Kliniği'ne götürdük. Daha önce de bir kez götürmüştük yine aynı iğneleri yapmasına rağmen gayet sakin bir şekilde iğneyi yaptırmıştı. Bu sefer burun akıntısı olduğu için önden bir burun temizliği yaptı ve hayvan orada biraz stres yaşadı. İğne yaptırmaya geçince hiç durmadı ve saldırganlaştı. Ben de sakinleşsin öyle yapalım dedim biraz bekledik, biraz daha sakindi. Üstüne örtü örtüp eldivenlerle tutmaya çalıştılar ama yerinde durmadı. Ben de götürüp birkaç saat sonra tekrar getirmeyi teklif ettim sakinleşsin diye ateşini düşürmemiz lazım dediler, bekledim. Yine tutmaya çalıştılar ama kedim çok stres oldu ve hiç durmadı. O sırada telefonum çaldı ve açmak zorunda olduğum için iki dakika odadan çıktım, geri döndüğümde oda kokuyordu ve kutusunda kaka içinde bekliyordu. İğneyi yaptık dediler. Eve getirdim her yeri kaka içinde ve kokuyordu, zar zor temizlemeye çalıştım. O sırada ben yokken nasıl bir müdahalede bulundularsa hayvan korkudan kakasını yapmış. Travması olmayan kedide travma yarattılar.

11 Ekim 2023 16:24

Bu videoda gördüğünüz kedi de mama kolisini açmaya çalıştığı için kafasına sert bir şekilde vurdu veterinerdeki kedimi eldivenle tutmaya çalışan kişi. Hayvanlara mama vermekle ve iğne yapmakla veteriner olunmuyor maalesef. Ben odadan çıktığımda kim bilir kedime nasıl davrandı!

Veteriner Ziyareti Sonrası Kedimde Travma Ve Olumsuz Deneyim

22 Temmuz 2025 17:13