Neonbil Karaca Art İnox Dijital 20 Bar Espresso Cappuccino Ve Kapsül Kahve Makinesi

18 Eylül 2024 19:164.382

30 Mart 2024 tarihinde Hepsiburada sitesinde neon iç ve dış tic. " Karaca art ınox dijital 20 bar espresso cappuccino ve kapsül kahve makinesi " ürünü hepsiburada.com üzerinde neonbil satıcısından aldım. Ürünün ilk kullanımdan itibaren sorunlu olduğunu anladık. Şu hazinesinin altından makinenin altına şu sızdırıyordu ve kapsülü demiyordu.

Konumuna en yakın olan Kartal petrolis mahallesinde olan ileri teknik firmasına bizzat bıraktım. Ortalama 20 gün servis süresi boyunca tamir edildi denilip geri yollandı. Makineyi kontrol ettiğimde aynı sorunun hala devam ettiğini anladım. Tekrar servise bıraktım. 20 gün kadar tekrar süre geçti, sorun yok servis notuyla tekrar iletildi. Tekrar denedim hala aynı üstelik bu defa ekrandaki yazılarda silikleşti. 3 defa sanırım yetkili servise yolladım ama bir çözüme ulaşamadım.

Son yollamamda değişim istedim ne değişim oldu ne de tamir. Son olarak hepsiburada.com ile iletişime geçtim, bize gönderin satıcıya iletelim dedi yolladım, neon üç dış tic. Kullanıcı hatası deyip bana geri yolladı. Tekrar Karaca servise gitti servis, satın aldığınız bayi ile iletişimimiz olmadığı için onlarla iletişime geçin, iade ve değişime uygun raporu verdi. Gereğini ivedilikle rica ediyorum.

29 Ocak 2025 20:213.324

Hepsiburada uygulaması üzerinden Neonbil satıcısından 06.09.2023 tarihinde Homend Royaltea Smart 1790H Inox Konuşan Çay ...

5 Mayıs 2025 11:24432

03.06.2024 tarihinde Turkcell Pasaj üzerinden Karaca marka bir tencere satın aldım. Bu alışverişin gerçekleşmesine aracı...

Arızalı Araç Kamerası Ve Yetersiz Müşteri Hizmeti

Almış olduğum araç kamerasının arka kamerası çalışmıyordu. Bununla ilgili Oyuncakhobi firması ve Hepsiburada ile defaatl...

1 Destek3 Yorum