Saadet sonuçtan hiç memnun değil

Nef İnşaatın İlgisizliği Ve Yarattığı Mağduriyet

28 Eylül 2024 11:36

Nef19 Sancaktepe sitesinde daire sahibiyim. Üst kat terastan daireme su aktığı için duvar ve tavanlarda hasar oluştu. Bunun için de Nef garantisi kapsamında hasarın giderilmesini istedim. Ağustos 21den bu yana sorunumun çözülmesi için Nef müşteri temsilcileri ile görüşüyorum, ekip göndermedikleri gibi her seferinde oyaladılar. Koskoca şirketin ekipleri yok? Hiçbir sonuç alamıyorum, daireyi aldığımız için pişmanız, Nef kesinlikle daire sattıktan sonra ilgilenmiyor, alacak olanların haberi olsun. Her şey satışa kadar!

Saadet
Saadet
18 Kasım 2024 10:34

21 Ağustosta yaptığım bildirimin üzerinden 2 aydan fazla bir süre geçtikten sonra nihayet dairemize ekip gönderdiler. Ekip hasarı giderdi, titizlikle ve özenle çalıştılar. Teknik ekipten Aziz Beye ve arkadaşlara bu vesile ile teşekkür etmek isterim. Uzun bir süre sonunda hasarımız giderilmiş oldu.

20 Ocak 2025 12:21 (Şikayetten 3 ay sonra)

Merhabalar, dairenizdeki çalışmaların eksiksiz olarak tamamlanması sonrasında sizi aradık ancak ulaşamadık. Sorularınız olması durumunda bize ulaşabilirsiniz. Yardımcı olmaktan memnuniyet duyarız.

02 Mart 2024 18:45
Nef Çekmeköy'de Sürekli Su Alma Sorunu Ve Müşteri Hizmetsizliği

Sinpaş GYO'dan Ev Almak

18 Ekim 2023 12:08
Sinpaş GYO'dan Ev Almak
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

08 Şubat 2024 18:53
Bakyapı İnşaat Firmasının Yapmış Olduğu Daire
Nuran sonuçtan hiç memnun değil

04 Eylül 2023 22:50
Umut sonuçtan memnun değil