Esenyurt Necmi Kadıoğlu Devlet Hastanesi Hale İshakoğlu Ek Bina Doktor İşlemimizi Sürekli Erteliyor!

14 Haziran 2023 11:08

Sayın yetkili; 08.06.2023 günü Eşim y*** k*** ile birlikte randevu alarak Esenyurt Hale İshakoğlu Kızılay ek binasına diş hekimi DT. *** *** tedavimiz için geldik. Ardından Eşim y***k****'ın dolgu, benim ise diş taşı temizliği işlemim vardı. Doktor *** Hanım, eşimin dolgularını yapıp ardından benim işlemim için süre kalmayacağını söyleyerek işlemimi gerçekleştirmedi. Şimdi uzun sürecektir dedi. Ve bana 14.06.2023 günü için saat 10.00 yazan tekrar bir randevu oluşturdu. Kabul edip eve döndüm. Ardından bugün 14.06.2023 günü ikinci bir kez işten izin alıp hastaneye randevum için 5 dakika öncesinden ulaşım sağladım. 10:00 saatinde olan randevuma 10:40 geçe halen çağırılmama üzerine Doktor *** Hanım'ın odasına gittiğimde bana yine çok yoğun olduğunu işlemlerin ne kadar süreceğini bilmediğini belirtti. İşten ikinci kez izin aldığımı bir kez daha izin isteyemeyeceğimi en azından haber verebilmem için ne kadar süreceği hakkında tahminde bulunmasını 40 dakika beklediğimi ilettim. Hiç bilmiyorum diyerek beni bekletmeye devam ettim. Randevusuz hasta alınmıyor. Zaten en fazla 30 dakika gecikme süresi olacağını kabul ederek gitmem halinde bile haddinden fazla bekletildim. Herkesin randevu saati var zaten yoğunluk ve işlemler ona göre. Kaldı ki yetişmeyeceği zamanlarda da doktor hanım uzun sürecek işlemleri almıyor ve ileri tarihe tekrar randevu veriyor. Uğraşmamak için. Şartlar bu kadar kötü olmak zorunda mı? Beğenmiyorsan özele git beyanları bence eskide kaldı artık. Ben bu ülkenin vatandaşı olarak kurallara uygun şekilde hizmet almak istiyorum. Ve daha fazla bekleyemeyeceğimden yine hizmet alamadan 2. Bir kez daha elim boş hastaneden ayrılmak zorunda kalıyorum. MHRS sisteminde randevular biraz zor düşüyor. Bir daha nasıl randevu düşürüp geleceğim akıllarda soru işareti. Randevumuza gidemeyeceğimiz de 182'den çağrı alıp gitmezseniz şu tarihe kadar tekrar randevu alamazsınız demektedir. Ama gittiğimizde hizmet alamıyoruz.

22 Şubat 11:11

Diş Tedavisinde İlgisizlik Ve Yetersiz Hizmet

01 Mart 06:44
Merve sonuçtan hiç memnun değil

Çankırı Devlet Hastanesi Çankırı Diş Hastanesinde Muayene Sorunu

12 Mayıs 2024 06:43
Ahn sonuçtan hiç memnun değil

Necmi Kadıoğlu Devlet Hastanesi Sağlık Raporu Almanın Zorluğu Ve İlgisizlik

15 Ocak 11:54