Halime sonuçtan hiç memnun değil

Navitas Spa'da Kas Zedelenmesi Ve Spazmı

18 Eylül 2023 17:20

Masaj esnasında bir ağrı yaşadım, yapılan baskıdan kaynaklı, bayağı kötü bir hisle masajdan çıktım. Ertesi gün hareketim kısıtlandı ve ağrım arttı. Akabinde yaklaşık 1 ay harekette sıkıntı yaşadım. Kalkamadım yatamadım, doktor kas spazmı olduğunu söyledi. Bu süreçte kendileri ile bağlantı kurduğumda ücretsiz masaj teklif ettiler. Bu saçmalığı kabul etmedim tabii ki.

Akabinde yetkili masaj ücretini iade edebileceklerini söyle tamam dedim lakin hastane masraflarımı karşılarsanız severim 1.000 lira masaja vermiş olduğum ücretten 1,5000 lira hastane masrafı ve işimi yapamadığım içinde 20.000 bin lira içeri girdim. Sadece onlardan 1,500 liralık hastane masrafımı ki bunun sebebi onlardı ve masaj ücretimi iade talebinde bulundum karşılığında masaj ücretimi de alamadım.

Bu kadar şeyi şunun için anlattım etik yasalar vardır. Birine verdiğin zarardan mesuldür, bu işletme olarak Alman gereken saygıdır. Bu yapılan şey saygısızlık, özensizliktir. İyi bir işletme imajı çizmek böyle bir şey değildir. İnsanı ve sağlığını gözetmektir. İçi ve dışı ayrı, paranın insan sağlığının önünde olduğu bir işletme. Şikayetçiyim, bu kadar süreci orada yaşamasına rağmen işletmenin sorumluluk almamasından. Tüketici Mahkemesi'ne başvurmamı önerdiler sağ olsunlar.

18 Eylül 2023 19:49 (Şikayetten 2 saat sonra)

Etik Dışı Uygulamalar ve Müşteri Memnuniyetsizliği

03 Ekim 2024 20:51
Burak sonuçtan hiç memnun değil

Anadolu Olimpik Hamamı Hamamdaki Hizmet Problemleri

29 Temmuz 2024 18:08
Enes sonuçtan hiç memnun değil

Bosspa Hizmet Kalitesi Ve Müşteri Hakları İhlali

13 Nisan 2025 00:34