Myheritage Subscription Cancel And Refund Request

Hüseyin
22 Eylül 2023 11:45

MyHeritage'e 14 günlük ücretsiz üye oldum. 14 günden önce size bilgilendirme maili göndereceğiz diye bilgi vardı üyelik ekranında. Ancak 14 günümün dolduğuna dair bir bilgi almadım öncesinde ve kredi kartımdan yüklü miktarda yıllık üyelik için para çekildi. Derhal üyeliğimin iptalini ve kesilen ücretimin iadesini istiyorum. Hiçbir şekilde ulaşamıyorum. İnternet sitelerinde refund başlığı altında para iadelerinin mümkün olduğu yazıyor ancak hiçbir şekilde maillerime geri dönmüyorlar. Bu hiç profesyonelce değil!

Merhaba. Aynı sorunu ben de yaşadım. Uygulama da "full refund request" diye bir kısım var. O sayfayı açtıktan sonra yaşadığınız sorunu yazmanız gerekiyor. 17 dilde yardım ettikleri söyleniyor ama bu diller hangileri bilmiyorum, bakmadım da o yüzden İngilizce yazdım. Chat gpt gibi bir şeyden de yardım alabilirsiniz. Sonra size maille dönüyorlar. Birkaç opsiyon veriyorlar, bir tanesi de bütün paranın iadesi ve Basic hesaba dönüş. Bu sonuncuyu maille söyledikten yaklaşık yarım saat sonra geri parayı yolladılar.

İbrahim
İbrahim

Selam aynı sorunu bende yaşıyorum çözüm bulabiliriz mi

Yanlışlıkla Yapılan Abonelik Ve Ödeme İadesi Talebi

Kadriye
19 Temmuz 2025 19:38
Fatih sonuçtan hiç memnun değil

21 Ocak 2025 15:30
Hilmi sonuçtan çok memnun

Yanlışlıkla Yapılan Abonelik Ödemesi İçin İade Talebime Dönüş Yapılmıyor

20 Temmuz 2025 16:53
"Daha önce myheritage hakkında ücret iadesi talebiyle bir şikayet yayınlamıştım. Kısa süre içinde hem e-posta hem de telefon yoluyla bana ulaştılar. İlgili ekip oldukça nazik ve yardımcıydı. Sorunum hızlıca çözüldü ve ücret iadem eksiksiz şekilde hesabıma yatırıldı. Bu süreçte gösterdikleri ilgi ve çözüm odaklı yaklaşımları için myheritage ekibine ve destek ekibine teşekkür ederim. Şikayetvar platformuna da sesimi duyurmama aracı olduğu için ayrıca teşekkür ediyorum."