Meydanı Canlı Müzik Mekanına Çeviren Gürültü

31 Ekim 2024 19:24

Merhabalar. Sosyal medya hesabı kullanmadığım için gerçek olmayan bir hesaptan sizlere mesaj gönderiyorum. Kimliğim; Burak T******, Pendik Batı Mahallesi'nde ikamet etmekteyim. Doğu Mahallesi E*** K*** Caddesi No-114’te olan işletmenin müdürüyüm. 15 yılı aşkın süredir Pendik’te yaşıyorum ve uzun yıllardır esnaflık yapmaktayım. İşletmemin sahile bakan kısmının tam karşısında bulunan meydandaki banklarda 'B****' isimli şahsın çok yüksek gürültü ile müzik yapmakta olup, karşısında bulunan banklara gelen insanların alkol tüketmekte olduğu görülmektedir. Bir canlı müzik mekanı gibi kullanılan bu meydanın hemen yanında park vardır. İşletmeler bu durumdan zaten şikayetçidir. Polise ihbarda bulunulmuş olsa da kişi müziğe son ses devam etmektedir. Kişi siyasi şarkılar da söylemektedir. Kişi kolon takıp yayın yapmaktadır. Sokak müzisyenlerini severiz, destekleriz de ama kolon takıp birbirimizi duyamayacak seviyede kulağa hoş gelmiyor. Alkollü veya başka etkisinde eşlik edenlerin sesi hiç hoş gelmiyor.
Saygılarımla…

23 Mart 2025 17:01

23 Mayıs 2024 16:28
Ankara Barosu Bankalardaki Blokeler Ve İcra Dairesi Mağduriyeti
Ankara Barosu Bankalardaki Blokeler Ve İcra Dairesi Mağduriyeti

Antalya Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Muhasebecinin Saygısızlığı Ve İş Yapmama Tehdidi

20 Mayıs 2024 19:19