Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Mutluluk Çubuğu Sinir Zedelenmesi Riskinden Sitede Bahsedilmemesi

24 Temmuz 2023 11:59

Mutlulukcubugu.com.tr'nin yönlendirdiği ismini vermek istemediğim doktorda penil protez ameliyatı oldum bu firmanın protezi kullanılmadı sadece bu firma ilgili doktora yönlendirdi, doktorun beni bilgilendirmeden uyguladığı üstten kesi ameliyat tekniği nedeniyle sinirlerim zedelendi his kaybı yaşıyorum raporlarım var bunları maalesef başım yandıktan sonra başka bir profesörde olduğum muayene sonucu öğrendim ve bu doktor şikayetimin sebebini tıbbi makalelerle izah etti, bu siteyi şikayet etmemin sebebi sitelerinde protezle ilgili pek çok bilgilendirme geçmesine rağmen üstten kesi ameliyat tekniği his kaybı riski ile ilgili bilgilendirme geçmemesidir.

23 Temmuz 2023 11:18

Ayrıca ameliyat sonrası maruz kaldığım durumdan sonra beni yönlendiren bu firma yetkililerine başvurunca söz konusu doktorun pek çok ameliyat yaptığını bu nedenle böyle bir durumun gerçekleşebileceğini söylediler halbuki bu ameliyatı yapan pek çok doktor var ve hiçbirinde böyle bir durum gerçekleşmemiş mevzu bana bilgilendirilmeden uygulanan ameliyat tekniğinden kaynaklı ve doktor bu ameliyat tekniğini sırf protez malzemesi tedariki sorunu nedeniyle uygulamış hastasına bilgi vermeden bu şekilde davranan bir doktor asla tavsiye edilebilecek bir doktor değildir bu nedenle bu siteden şikayetçiyim

27 Temmuz 2023 12:18

Bu firmanın yönlendirdiği İstanbul Anadolu yakasında prof unvanlı doktorda ameliyat oldum belirttiğim gibi sinir zedelenmem his kaybım var buna dair EMG raporları var, bu durumun doktorun beni bilgilendirmeden riskinden bahsetmeden uyguladığı ameliyat tekniğinden kaynaklandığını maalesef başım yandıktan sonra öğrendim sağ olsun prof y. Ö isimli başka bir doktor beni bilgilendirdi youtube.com da bu konuda 'Penil Protez Ameliyatı Sonrası Hissizlik Komplikasyonu' adlı videosu var, eğer bu firmanın yönlendirdiği beni ameliyat eden doktor bu riskten bahsetseydi asla ameliyat olmazdım cinsel hayatım dışında o bölgedeki uyuşukluk sosyal hayatımı da olumsuz etkilemektedir, doktorun belli ki tecrübesi olmadan sırf seçtiğim protez firmasında normalde uyguladığı ameliyat tekniğine uygun malzeme olmaması nedeniyle üstten kesi ameliyat tekniğini riskinden bahsetmeden uygulaması tam bir skandaldır, firmaya bu durumu söylediğimde bu doktorun çok ameliyat yaptığı için böyle şeylerin gerçekleşebileceğini söylediler oysa bu ameliyatı üstten kesiyle binlerce kez yapmasına karşın bu sorunun yaşanmadığı doktorlar olduğunu ôgrendim

27 Temmuz 2023 15:43

Yaşadığım bütün süreci Youtube.com da anlattım Penis Protezi Mutluluk Çubuğu Kullanıcı Yorumu diye aratırsanız çıkar

Prof Coşkun Şahin...

Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Andromed Medikal Sorumsuz Doktora Yönlendirdi

29 Eylül 2024 00:01
Ceylan sonuçtan hiç memnun değil

Işıl Aydın Güzellik Salonu Protez Tırnak Sonrası Tırnaklarım Düştü İlgi Ve Kalite Yok

05 Temmuz 2025 12:57
Yurdagül sonuçtan hiç memnun değil

DT. Büşra Yıldız Manavgat Diş Kaplaması Sonrası Ağrı Ve Hassasiyet

20 Eylül 2024 13:07