Levent sonuçtan çok memnun

Muratbey Kaşkaval Peynirde Hijyen Sorunu

Muratbey Kaşkaval Peynirde Hijyen Sorunu
13 Aralık 2024 21:45
Levent'nin Teşekkür Mesajı
“Müşteri hizmetlerinden Aslı Hanım'a çözüm odaklı ilgi ve çabasından dolayı teşekkür ediyorum...”

Yıllardır severek ve güvenle kullandığım Muratbey Kaşkaval peynirin kısa bir süre önce marketten aldığım, buzdolabında sakladığım ve son kullanma tarihine yaklaşık 5 ay olan iki paketinden birini açtım, içi çok sayıda hava kabarcığı doluydu. İkinci paketin de şiştiğini fark ettim. Şişmiş ikinci paketi açmadım. Son derece özenli olduğunu düşündüğüm markanın son kullanma tarihine uzun süre olmasına rağmen iki paketinin de sorunlu olması çok düşündürücü. Her iki paketin de görselini ve video çekimini ekliyorum. Süt ve süt ürünlerinin hijyenden uzak üretiminin ne ağır bedensel sorunlara yol açacağını bilen biri olarak firmanın beni ciddi Hayal kırıklığına sürüklediğini belirtmek isterim. Umarım ilgilenir, geri dönüş sağlar, bundan sonraki üretimlerinde daha hassas davranırlar.

14 Aralık 2024 06:32 (Şikayetten 8 saat sonra)

Sayın Levent K. Tarafımıza yaptığınız şikayet bildiriminizle ilgili gerekli süreç başlatılmıştır. Size en kısa sürede dönüş sağlayacağız. Saygılarımızla; Muratbey Gıda San. Tic. A.Ş.

11 Mart 2025 17:11

02 Şubat 2025 22:38
Işılsu sonuçtan çok memnun

Işılsu
30 Temmuz 2025 18:34
"Gerekli açıklamalar yapılarak bana geri dönüş sağlandı. Teşekkür ederim müşteri hizmetlerinin ilgisi için."
satin-aldigim-lor-peynirinden-yabanci-madde-cikmasi-ve-hijyen-endisesi-3.jpg
satin-aldigim-lor-peynirinden-yabanci-madde-cikmasi-ve-hijyen-endisesi-2.jpg
satin-aldigim-lor-peynirinden-yabanci-madde-cikmasi-ve-hijyen-endisesi-1.jpg
Gamze sonuçtan hiç memnun değil

19 Ağustos 2024 16:52
Hatice sonuçtan çok memnun

Muratbey Lor Peynirlerinde Ambalaj Sorunu Nedeniyle Ürünler Bozuluyor, Mağduriyet Yaşıyorum

Hatice
11 Ağustos 2025 12:55
"Müşteri temsilcisi çok ilgiliydi markanın ürünlerinin arkasında duruyor olması müşterilerle bu kadar ilgilenmesi çok güzel, bozuk olan ürünlerim için hediye çeki verildi bu da müşterileri mağdur etmediklerini gösterir"
muratbey-lor-peynirlerinde-ambalaj-sorunu-nedeniyle-urunler-bozuluyor-magduriyet-yasiyorum-1.jpg