Toprakvize34 | Murat Alayaçan Danışmanlık

03 Nisan 2024 07:19

Murat Alayaçan Vize Danışmanlık şirketine Almanya'ya işçi olarak gönderme vaadiyle 30 bin Türk Lirası ödedim. Murat Alayaçan isimli kişiye bu ödemeyi yaptıktan sonra bir ay boyunca hiçbir gelişme olmadı. Kendisi hakkında şikayette bulundum. Murat Alayaçan, usulsüz işler yapıyor. Kredi çıkarma ve parayla üniversite diploması çıkarma gibi tekliflerde bulundu. Almanya'ya gönderilecek yer hakkında bilgi vermedi ve '15 günde davetiye gelecek' dediği halde bir ay beklememe rağmen ne davetiye ne de sözleşme ulaştı. CV bile talep etmedi. Şirketin yeni Instagram adı Toprak Consultancy olarak değişmiş. Beni engelledi ve arada 7 bin TL karşılığında seyahat sağlık sigortası yapılacağını söyledi. Şirketin bunu yapması gerektiğini, yapmıyorlarsa işlemleri iptal etmem gerektiğini belirttim. 'Tamam, ben hallettim' dedi ancak anlaşılan o da gerçeği yansıtmıyordu; ortada bir şirket olmadığı ortaya çıktı.

Yorumlar (8)

Demir

Bu arada bu kız yabancı değildir arada çok değer verdiğimiz ortak arkadaşlarımız var teyzesi gibi bu kızın zaten bu şekilde her şeyi çok bilme çabasını yordu beni saçma sapan bir kız işte yani yazışmalar orada mevcut

Demir

İsleme başlama tarihleri ve parayı isteme tarihleri 1 ay değildir yalan beyanları orada yazılı zaten aiesinden birkaç kişide bu kızın sorinlu olduğunu söylemiştir soruhkuvu olduvu aşikar ortada zaten

Tuğba

Murat sakin ol. Konuşmaları tarihleriyle de paylaşsaydın keşke. Davayı yeni açtık yoksa o dava bizde Sorun yok. He bu arada senin paraya doymayışın 92 doğumlu olup 3. Karın olmasından anlamam lazımdı zaten. Dediğim gibi mahkemede görüşürüz. Orada anlatırsın bunları.

Demir

Yoksa 30 bin tl veremeyecek insanlar değiliz veririz yaptırdığın terbiyesizliğin ceremesini çekiyorsun o kadar mahkemeye verdiysen sorun UOK mahkeme de benim suçlu olduğum belli olmadığı için senin burda ifşa etmende suç bunu da önüne alır düşünürsün

Ersin

Tuğba hanım kendisi arayıp silmenizi rica ediyor böyle şikayet ederseniz nasıl ödeme yapabilirim diyor kendini temize çıkartıyor aklınca ama çekirge bir zıplar iki zıplar sonra bir bakmışız devletimiz kendisini zıplatır ben Devletimizin adaletine güveniyorum

Eren
Eren

Ersin bey iletişim no alabilrmiyşm

Ersin

Sizi arayıp yorumu kaldırmanızı yoksa size nasıl ödeme yapacağını söyleyecektir kesinlikle silmeyin çünkü bizi de aradı bu şekilde söyledi hala ödemede yapmadı 5 aydır ödeme bekliyoruz maalesef yok

Tuğba

İnanmıyorum. Bu yüzden yorumlar siliniyordu demek ki. Kalsın burda şikayet.

Rıdvan sonuçtan hiç memnun değil

06 Temmuz 2024 20:07
Tor Vize Danışmanlık Vize Danışmanlık Firmasıyla Yaşanan Sorunlar
Kemal sonuçtan hiç memnun değil

27 Şubat 2025 18:54