Muhammet Cihangir Aydın (MCA) Yanıltıcı Hizmetler Ve İletişim Sorunları

Şikayet Konusu: Yanıltıcı Hizmetler ve İletişim Sorunları
Şirket: mca Bilişim ve Teknoloji Hizmetleri Limited Şirketi
Şahıslar: M******* C******* A****, Y**** B***** ve O***

Şikayet ve Hukuki Talep:

mca Bilişim ve Teknoloji Hizmetleri Limited Şirketi ve yetkilileri M******* C******* A****, Y**** B***** ve O*** hakkında yanıltıcı hizmetler sunma ve iletişim sorunları nedeniyle şikayetçiyim. Bu konuya ilişkin savcılığa suç duyurusunda bulunacağımı bildiririm.

Şirket, Instagram üzerinden sponsorlu reklamlarla "Amazon satıcıları için suspend olan hesaplar için para iadeli garanti hizmeti" ve "%100 suspend olmama garantisiyle dropshipping" eğitimi vaat etmektedir. Ancak, bu vaatlerin tamamen aldatmaca olduğunu ve insanların bu yöntemle kandırıldığını tespit ettim. Şirket, Amazon uzmanları ve satıcılarının tepkileri üzerine çelişkili açıklamalar yaparak insanları yanıltmaktadır.

Olayın Detayları:

17 Şubat 2024'te suspend olan bir Amazon mağazamız için Instagram üzerinden mca Bilişim ve Teknoloji Hizmetleri Limited Şirketi ile iletişime geçtim. 19 Şubat 2024'te saat 22:30'da M******* C******* A**** ile Zoom üzerinden görüştüm. Bu görüşmede, 200 USD karşılığında 4 hafta içinde kesin sonuç alacaklarını ve aksi takdirde parayı iade edeceklerini yazılı olarak taahhüt ettiler.

20 Şubat 2024'te gerekli bilgi ve belgeleri ileterek 200 USD ödemeyi QNB Finansbank hesaplarına günün kur fiyatı üzerinden Türk Lirası olarak ödeme yaptım. Ancak, ödeme sonrası kendilerine ulaşmakta zorluk yaşadım. M******* C******* A****, bir hafta sonra mesajlarıma yanıt vermeye başladı ve ödeme öncesi tutumundan farklı bir şekilde iletişim kurdu. Bu durumu belgeleyen ekran görüntülerim mevcuttur.

Sonuç ve Talepler:

Bu süreçte, Amazon ile ilgili Telegram gruplarında M******* C******* A**** ve işbirlikçileri hakkında birçok olumsuz yorum okudum. Benim gibi birçok insan, Amazon uzmanı olarak tanıtan ancak gerçekte bu konuda bilgi ve deneyimi olmayan kişiler tarafından mağdur edilmiştir. Defalarca iletişim kurma çabalarımız sonuçsuz kalmış, yanıt alamamış bulunmaktayız.

Bu bağlamda, mca Bilişim ve Teknoloji Hizmetleri Limited Şirketi ve yetkilileri M******* C******* A****, Y**** B***** ve O*** adlı şahıslar hakkında yanıltıcı hizmetler sunma ve iletişim sorunları nedeniyle gerekli hukuki işlemlerin başlatılacağını bildiriyorum.

Saygılarımla,

Bu yazıyı şikayetvar.com vesilesiyle diğer kişilerin mağdur edilmemesi adına duyuruyorum.

Hakan
Hakan

Sizin yorumlarınız okumuştum ama ucuz yırttık mca sakıncalı insanlar parasını alırken bile neler çekiyor nasıl bir şey insanlar kredi kartıyla mail order para alırlar insanlar para alırken neler çekiyor mca pişmanlık

Eren sonuçtan hiç memnun değil

MCA Şirketi İle Yatırım Geri Ödemelerinde Yaşanan Belirsizlik Ve Gecikmeler

28 Mart 2025 17:49
Yusuf sonuçtan hiç memnun değil

19 Mart 2025 13:53
Yanıltıcı Hizmet Ve Ödenmeyen Paralar
Koray sonuçtan hiç memnun değil

18 Nisan 2025 18:23