Ferhat sonuçtan hiç memnun değil

Müberya Sağlam Makeup Studio Van Şubesinden Şikayetçiyim

02 Eylül 2023 17:27

M. Sağlam Van şubesinden şikayetçiyim. Bir insanın mutlu günü nasıl mahvedilir nasıl bozulur. Burada çok açık bir şekilde görebilirsiniz. Eşime bir makyaj yaptılar, kullandıkları malzemeler kötü. Saçma bir cumartesi kına gününe bir makyaj yaptılar. Makyaj iki saatte bir bozuluyordu, dağılıyordu, bizi perişan etti. Zırt pırt kuaföre koşuyorduk, sonunda yaptıkları makyajı sildik ve kendi ürünlerimizi kullandık, öyle devam ettik. Kına ve düğüne kendi malzemelerimizi götürdük, makyajı öyle yaptık. Böyle bir saçmalık olabilir mi? Çok kötü malzemeleriniz var, en özel günümüzü mahvettiler. Ama emin olun, bunun manevi ve maddi bir yaptırımı olacak. Size ilk fırsatta dava açacağım, düğünüm mahvolduğunu mu yanayım, eşimin psikolojisi bozuldu, ona mı yanayım, milletin dalga geçtiğine mi yanayım? Ben yandım, siz de yanacaksınız.

05 Eylül 2023 19:57 (Şikayetten 3 gün sonra)

Merhabalar stüdyomuz ile ilgili kötü yorumunuzu üzülerek okudum. Şubemizden hangi Makyaj artistinden, hangi tarihte, ve Gelin hanımın ismi ile geri dönüşünüzü beklemekteyiz. Geri dönüşünüzden sonra talepleriniz ile ilgili resmi işlem başlatılabileceği bilgisini sizlerle paylaşmak isteriz.

Ferhat
Ferhat
05 Eylül 2023 20:12

M*** y*** makyajı yapan şahıs tarif 12 13 Ağustos gelinin ismi Hatice bana sundukları bahane gelinin yüzünü güneş yakmış diyorlar ya ben anlamıyorum öyle kadınlar var yüzü gerçekten kaynar su yakıyor makyaj kurtarıyor yüzü tamamen sivilce ve leke dolu olan kadınları bambaşka insanlara çeviriyor sundukları bahane absürt ben bunu kabul etmiyorum

Burcu
Burcu

En mutlu iki günümü mahvettiler, saç tasarımı tam bir fiyasko, Van şubesi olarak çok zayıf bir kadro mevcut, Kına gecemde dümdüz maşa yapıldı saç modeli göstermeme rağmen saçınıza olmaz dendi (saçım uzun ve gür modele gayet uygun ) ertesi gün başka bir beyefendi saç tasarımı için şubenize gelmişti fakat kendisi saçımı maşalayamadı bile 3 kez tekrarlamak zorunda kaldı, daha kuaförden çıkar çıkmaz para istendi sabırsızca, yalnızca orada çalışan Aslı hanıma teşekkür ediyorum kendisi gayet yardımcı olmaya çalıştı. Fakat ekip olarak çok zayıf saç Tasarım ekibiniz adeta yok o gün tek şikayetçi olan ben değildim benimle aynı saatte gelen başka bir gelininde saçı yapılamadı müberya sağlam adına güvenerek Van şubesine gittim fakat tam bir hayal kırıklığı.

11 Aralık 2023 00:58
Rumeysa sonuçtan hiç memnun değil

Duygu Savaş Hair & Make Up Kötü Makyaj Deneyimi Ve Müşteri İlişkileri Sorunu

18 Mayıs 2024 19:27