Taha sonuçtan hiç memnun değil

08 Ekim 2024 21:14

12.09.2024 tarihinde Motomax mağazasından Scorpion Exo 491 kaskını satın aldım. Normalde eski kaskımda L beden kullanıyordum fakat Scorpion markasının kalıbı farklı olduğu için çalışan arkadaşlar kafa ölçüme göre M beden önerdiler ve M beden satın aldım. İlk başta gayet güzel kafama tam oturdu, olması gerektiği gibi sıkıyordu, kafam içinde oynama vs. yapmıyordu fakat ürünü almamın üstünden 1 ay bile geçmeden kaskın pedleri olması gerekenden fazla açıldı ve kaskı taktığımda sürekli öne doğru düşme, kafamda oynama gibi sorunlarla karşılaştım. 1 ay gibi kısa sürede pedlerin bu kadar açılması imkansız gibi bir şey ve kendi bedenimden 1 beden küçük aldım mağaza çalışanlarının tavsiyesi üzerine, bu konuyu mağazaya gidip dile getirdim. Oradaki arkadaşların bana dedikleri şey yanlış beden tercihi yapmışsınız, S beden almalıydınız demesi. S bedeni denedim mağazada, sanırım kaskın kabuk yapısı bile farklı, kafam içine sığmadı ama bana hala ısrarla yanlış beden seçimi yaptınız diyorlar, üstelik beden seçimini mağaza çalışanları yaptırdı söylememe rağmen yardımcı olmadılar. Yeni ped satın almamı söylediler. Sözde ürünün 5 yıl garantisi var ama pedlerden dolayı yaşanan sorun garanti dışıymış. 1 ayda bu duruma gelmesi normal mi diyorum, bana hala çalışan arkadaş yanlış beden seçimi yapmışsınız diyor. Çalışan arkadaşlar ürünü satana kadar sizinle ilgileniyorlar, sonrasında sıfır ilgilenme, başından salmaya çalışıyor bildiğiniz. Balaklava ve buff takarak kullanıyorum şu anda fakat ona rağmen kafam içinde sallanıyor, bu gidişle farklı kaska geçeceğim.

08 Ekim 2024 22:51
yanlis-beden-tavsiyesi-ve-garanti-sorunlari-1.jpg

Ürün fişi

09 Ekim 2024 09:59 (Şikayetten 12 saat sonra)

Değerli Müşterimiz ., Tüm ihtiyaçlarınız için Müşteri İletişim Merkezi ile iletişime geçebilirsiniz. Güzel sürüşler dileriz. Saygılarımızla. MOTOMAX

09 Ekim 2024 21:28

Mail gönderdim fakat hala dönüş yapılmadı

Ahmet
27 Kasım 2024 19:55
Motomax Kaskında Garanti Sorunu Ve Güvenlik Tehlikesi
Erdi sonuçtan hiç memnun değil

Motomax Scorpion Kask Ve İlgisiz Motomax

08 Temmuz 2024 12:05

Kask Değişim Talebime Yanıt Alamıyorum, Satış Sonrası Destek Yetersiz

23 Eylül 2025 13:30
Berkin sonuçtan çok memnun

Berkin
11 Eylül 2023 16:39
"Teşekkürler."
Motomax Alışveriş İade Yapmıyor!
Bartuğ sonuçtan hiç memnun değil

Bartuğ
18 Eylül 2023 18:01