Ercan sonuçtan çok memnun

Motolux MT 50 Arka Bagaj Kısmı Yerinden Fırladı!

09 Temmuz 2024 14:35
08 Temmuz 2024 18:03

2 ay önce Antalya motolux bayisi olan motopay isimli işletmeden motolux mt 50 isimli motoru oldu 1 hafta önce yolcumla beraber seyir halindeyken yolcu yaslanma yastığı olan ve bagaj görevi gören kısım grenajla beraber plastik aksamı kırarak yerinden fırladı. Hem benim canımı hem düşme tehlikesi altında kalan yolcumun canını riske atan bir durum içinde kaldım. Aldığım Antalya motopay isimli motolux bayisine gittiğimde bununla ilgili yetkili servis olan uzmanlar motora yönlendirildim gittiğimde motorun rodaj bakımı yapıldı ve ücret alındı aynı zamanda granaj yerine geri kaynak edildi ve bunun için ücret talep ettiler ve plastik parçayı değiştirmediler bunu garanti kapsamıyormuş. Yolda giderken dayanıksız olması sebebiyle kendiliğinden kırılan bir parça nasıl olur da garantiyi kapsamaz. Oldu bir de motoru sürmeyelim! Yolda güvenle gidemeyeceksek ve parçaları dökülüyorsa bu parçayı değişmekte mükellefsiniz. Sattığınız motorun arkasında durun ve lütfen kırılan plastik parçamı değiştirin. Görünüşünü severek aldığım motor için davalık olmak ve Tüketici Hakları'na şikayette bulunmak istemiyorum.

12 Temmuz 2024 08:37 (Şikayetten 2 gün sonra)

Sezer
Sezer

İyi aksamlar elektrik motor aldım bayi diyor biz bakmıyoruz serviste biz geliriz 1000 TL alırız diyor bu nasıl iş 2 yıl garanti var sözde bu motorun ama yetkili konuşacak kimse yok

Serdar sonuçtan hiç memnun değil

Garantisi Devam Eden Motorda Marş Arızası Ve Ücret Talebi

Serdar