İsmet sonucu yetersiz buldu

Motolux CEO 125 Modelinde Yaşanan Fren Ve Motor Sorunları

24 Ağustos 2024 02:30

Mart ayında 2024 model motolüx CEO 125 aldım. Bir süre sonra arka fren balatası bitti. Servisine sordum, arka fren balatasının olmadığını, başka bir fren balatasının kulaklarını keserek takılabilir hale geleceğini söyleyerek bir arka fren balatası verdi. Bu balatayı takmak için lastiği sökerken üç adet bijondan ikisi söküldü, bir bijon yalama oldu (bijonlara çok fazla yapıştırıcı sürülmüş).

Kaynakla söktük. Yine servise sordum, bijon yok dedi. Yaklaşık bir ay önce de motor rölantide durmuyor, dalgalanma yapıyor; motor devri yükseliyor, düşüyor ve stop ediyor. Yine servise götürüp gösterdiğimde motoru çalıştırıp baktı ve ellerinde aynı sorundan 4-5 motor olduğunu, arızanın ne olduğu anlaşılmadığını (beyin, rölanti sensörü, gaz kelebeği veya enjektör) söyledi. Fabrikadan kendilerine gelince diğer motorlar üzerinde deneyeceklerini, arızayı tespit edince haber vereceklerini söylediler.

Fakat haber yok. Uğrayıp soruyorum, herhangi bir gelişme yok. Parça gelmemiş. Bulabilirse sağlam bir motordan parçaları söküp sırayla arızalı motorlar üzerinde deneyecekmiş. Mağduriyetimin bir an önce giderilmesini bekliyorum. Benim gibi mağduriyet yaşayan insanların sorunları çözülür inşallah.

17 Eylül 2024 17:11

Yaklaşık 1.5 hafta önce müşteri hizmetleri aradı arızanın sebebi motorun beyninde olduğunu servise Mevlana motora götürmemi oradan motor beyninin sökülerek fabrikaya gönderileceğini söylediler. Servisi aradım dükkanında yer olmadığı motorun beynini söküp kendisine getirmemi söyledi. Bende beyni söküp servise götürdüm. Bugün sabah saat 11 sıraları servis aradı motorun beyninin geldiğini söyledi. Motorun beynine ne gibi bir işlem yapıldığını sordum servise, kendilerine bilgi verilmemiş. Motorun beynini servisten aldım saat 11.45 sıraları motolüx müşteri hizmetleri aradı motorun beyni elinize ulaştı mı diye sordu bende ulaştığını söyledim ve ne gibi işlem yapıldığını sordum bana motorun beynine format atıldığını söylediler. Görüşme sonlandı. Saat 15.40 da evime geldim uzun lafın kısası heyecanla motorun beynini taktım. Fakat hiçbir şey değişmedi yine stop ediyor rölanti de durmuyor. (Beyni fabrikaya gitmeden önce servis demişti beyinden değil biz diğer motorlarda denedik sağlam beyin denedik beyin değil demişlerdi fabrikadan enjektör sensör ve beyin istediklerini henüz ellerine gelmediğini geldiğinde söküp takarak deniyeceklerini demişlerdi) Benim CEO 125 motor düzelmedi nasıl düzelir bilmiyorum

28 Ekim 2024 11:38

Geçtiğimiz hafta servisten aradılar rölanti sensörü gelmiş takıldı şu an motorun çalışması normale döndü

Samet sonuçtan hiç memnun değil

Samet

Bilal sonuçtan çok memnun

Motolux Arka Fren Merkezi

Bilal
25 Temmuz 2024 15:36
"Sorunum 1 hafta da çözüldü Gebze de ki servisiniz tam bir yalancıymış markanın bir suçu yok farklı serviste halloldu"
Rabia sonuçtan çok memnun

Rabia
24 Mart 2024 23:49
"Firma, gerekli parçaların değişeceğini s Ve süreç sonuçlanana kadar ilgileneceğini söyledi. Ürünlerinin arkasında durduğu ve kaliteli hizmeti için motorlux'e teşekkür ederim."
Motolux CEO 110cc Fabrika Çıkışlı Sorunlar
Motolux CEO 110cc Fabrika Çıkışlı Sorunlar