Mustafa sonuçtan çok memnun

12 Nisan 2024 02:01
Mustafa'nın Teşekkür Mesajı
“Çok teşekkür ediyorum çok yardımcı oldunuz fakat gene bekleyeceğim parça eksiği varmış 1-2 ay dediler yardımcı olur musunuz?”

Motolux CEO 110 model motoruma sahibim. Üç-dört ay önce bir kaza geçirdim ve o zamandan beri parça tedarik edilemiyor. Motorum kullanılamaz durumda ve mağdurum. Parça için talepte bulunduklarını ifade ettiler ancak fabrikada üretim olmadığı ya da stokta parça bulunmadığı gibi açıklamalar yaptılar. Servisle iletişime geçtiğimde ise anlayış göremedim. Türk malı olduğu için tercih ettiğim motorum şu anda işe yaramaz bir şekilde elimde duruyor.

15 Nisan 2024 09:06 (Şikayetten 3 gün sonra)
17 Nisan 2024 22:50

Çok yardımcı oldular teşekkür ederim fakat parçalar için daha bekleyeceğimi söylediler eksik varmış.

18 Nisan 2024 01:29

Dilan
29 Mart 2024 18:59

21 Kasım 2023 22:17
M. Our sonuçtan çok memnun

M. Our
06 Ekim 2024 04:33
"İlk başta hiçbir şekilde servislerden karşılık alamadım çünkü motolüx firmasının web sitesinde stok görünmüyor du ancak hem Şikayetvar sayfasından hem de fabrikaya şikayetimden üç gün sonra arama geldi ve stoklarının güncellendiği söylendi servise gittim ancak yine stoklarda olmadığı gözüküyor du ve servis çalışanı iletişime geçti WhatsApp yoluyla yetkililerle sonrasında birkaç saat sonra cevap aldık ve havale yoluyla işlem gerçekleşti ve parça bir hafta içinde elimize ulaştı biraz uğraştık ama yinede ilginiz ve yardımınız için teşekkürler herkese iyi çalışmalar diliyorum."

Berkay
19 Mart 2024 21:32
Rıfat sonuçtan hiç memnun değil

Rıfat
11 Temmuz 2024 22:05