Tayfun sonuçtan çok memnun

Monster Yedek Parça Satışı Yapmıyor

17 Eylül 2024 15:20
Tayfun'un Teşekkür Mesajı
“Yedek parça desteği için teşekkürler”

Monster Tulpar T7 V22.1 cihazımı 23 Temmuz'da Beşyol servisine temizlik için bıraktım ve bilgisayarı aldığımda tekrar ortalama 60 derecelerde çalışıyordu, yani ısı konusunda bir düzelme yoktu. Arayıp bilgi aldığımda normal olduğunu söylediler. Yaklaşık 15-20 gün sonra bilgisayarın sol fanından garip sesler gelmeye başladı. İlk başlarda sorun yoktu, ara sıra yapıyordu fakat zamanla bu ses gitgide arttı.
Fanı söküp baktığımızda kendi ekseni etrafında tam dönmediğini fark ettik ve yeni bir fan almaya karar verdik.
Fakat Monster'ı arayıp bu cihazın sol fanından satın almak istiyorum, kargo yapar mısınız dediğimde yedek parça satışının olmadığını söylediler, cihazın servise gelmesi gerektiğini belirttiler.
Şimdi bahsetmek istediğim, İstanbul'da yaşamıyorum ve bilgisayarı da kullanmak zorunda olduğum için kargoyla yollayamıyorum çünkü bekleme süresi neredeyse 10 iş gününü buluyor.
Kısacası bir fan yüzünden ciddi bir mağduriyet yaşıyorum. Bu seste bilgisayarı kullanmak gerçekten yoğun baş ağrısına neden oldu.
3 yıldır severek kullandığım bir cihaz fakat Monster'in müşterilerine yedek parça temin etmemesi iyi bir durum olmamış.

17 Eylül 2024 15:24 (Şikayetten 4 dakika sonra)

17 Eylül 2024 16:07

Değerli Tayfun S., Teknik destek uzmanlarımız tarafınıza gerekli bilgilendirmeleri yapmıştır. Mutlu günler dileriz. Saygılarımızla, Monster Notebook, Mert

Tayfun
20 Eylül 2024 11:36

Mert Bey ile görüşme sonrasında sol fanı servisten temin edebileceğimizi söyledi. Arkadaşım Beşyol servise giderek ürün seri numarası verip sol fan istediğimizi söylemiş, serviste çalışan kişi sağ sol fark etmiyor aynı deyip ürünü vermiş. Arkadaşım fanı alıp şehir dışına bana getirdi. Fakat bilgisayarı açtığımızda verilen fanın sağ taraf için uygun olduğunu gördük çünkü üzerindeki bantlar sağ tarafa göre yapıştırılmış. Mecburiyetten fanı ters çevirip taktık yani bantlı kısmı alt tarafa denk gelmiş oldu. Sıcaklık testleri yaptığımda bilgisayar boştayken %6 işlemci kullanımıyla 50-60 derecelerde çalışıyor. 30 dakikalık GTA5 testi yaptığımda %75 işlemci kullanımıyla 94 derecelere çıkıp yüksek CPU sıcaklığı uyarısı veriyor, ekran kartı ise %76 kullanım ile 61 derece sıcaklık gösteriyor. Yaklaşık 1.5 ay öncesinde sıcaklıktan dolayı servise bakım'da götürmüştüm termal macun ve kasa temizliğide yapılmıştı fakat oyun oynarken CPU üzerinde fazla ısınma oluyor. Mert Beye teşekkürler.

Tayfun
27 Eylül 2024 16:08

Yedek parça desteği için teşekkürler

Osman sonuçtan hiç memnun değil

Teknik Servis Sonrası Pil Sorunu Ve Süreçte Yaşanan Mağduriyet

Bakım Sonrası Cihazımda Devam Eden Arızalar Ve Uzayan Servis Süreci

Dogan
29 Ekim 18:18
Soner sonucu yetersiz buldu

Monster Servis Takip Sayfasını Güncelleme Yapılmıyor.

Soner
28 Haziran 2024 13:45