Umut sonuçtan çok memnun

Monster Notebook Üst Üste Yeni Laptopların Sorunlu Gelmesi Ve Yaşadığım Mağduriyet

10 Temmuz 2024 10:41
Umut'un Teşekkür Mesajı
“Umarım bu kaliteli ilgi alakanız ve eylemleriniz her zaman böyle kalır ve ilerde sorun yaşarsam tekrardan bu şekilde hizmet görmek dileğiyle. İyi günler herkese. Teşekkürler...”

Merhabalar, yaklaşık 3 hafta önce Monster Abra A7 V15.2 FreeDOS özellikli bir laptop aldım. Bazı sağlık sorunları nedeniyle ilk günlerde laptopu test edememiştim ve ettiğim zaman az performans aldığımı ve bu az performansta çok yüksek derecelere çıktığını görmüştüm. 8 Temmuz saat 11.00 sularında Kartal İnovasyon Merkezi'ne götürüp durumdan bahsetmiş ve laptopu teslim etmiştim. Birkaç saat içinde laptopun anakartında sıkıntı olduğunu ve müşteri memnuniyetinden ötürü aynı modelin test edilmiş versiyonunu sıfır olarak vereceklerini söylediler. Ve ertesi günü gibi kısa bir sürede hazır olduğunu söyleyip 9 Temmuz akşam sularında bilgisayarı aldım. Bu yaklaşımlarından dolayı çok memnun olmuştum ve mutluydum ama maalesef sıfır olup kendi testlerinden geçen üründe de işletim sistemini kurduğum gibi ekran kararıp yüksek ses çıkarmaya veya daha parola ekranında ekranım donup kaymaya başladı ve bu bilgisayar test edilip gönderilmişti bana. Yazılımsal bir hata olduğunu düşünmüyorum çünkü aynı flash bellek ve aynı işletim sistemini bir önceki anakartında sorun olan bilgisayarda takıp çalıştırmış ve hiçbir sorun oluşmamıştı. Bana test edilip yeni gönderilen laptopta daha hiçbir şey yapmayı bırakın, parola ekranında donup ekran kayması yaşayıp bir şey yapamıyorum. Üst üste iki defa mağduriyet sizce de fazla değil mi? Akıllarda şüphe uyandırmaya başladı. Bu kadar yeni ürün olup sorun çıkması.

10 Temmuz 2024 10:45 (Şikayetten 3 dakika sonra)

10 Temmuz 2024 11:17

Değerli Umut Ö., Cihazınızın teknik servisimizde incelenmesi için tarafımıza ulaştırmanızı rica ederiz. Kapsamlı inceleme sonrası tarafınıza bilgilendirme yapılacaktır. Saygılarımızla, Monster Notebook, Atakan

10 Temmuz 2024 11:20

Şikayet yayımlandıktan kısa bir süre sonra Genel müdürlükten Atakan Bey bizzat kendisi bana ulaştı. Dikkatli ve titiz bir şekilde konunun araştırılacağını, kendisine müsait zamanlarda ulaşabileceğimi, konu ve Tüketici Hakları konusunda bilgilendirdi. Yapılacak testlere kendisinin bakıp daha detaylı incelemeler yapılacağı üzerine güvence verdi. Bu hızlı geri dönüşlerinden dolayı teşekkür ederim ve konunun en doğru, iki tarafında üretici ve tüketici olarak en iyi şekilde son bulacağına güvenim arttı. İlerde gelişmeleri aktaracağım.

17 Temmuz 2024 12:39

Gelişme de belirttiğim gibi güven sağladıkları için iade yerine tekrardan yeni cihazla değiştirilmesini ve iyi bir şekilde testlerden geçmesini istedim. Yeni ve Atakan Bey tarafından izlenim ve uzaktan değerlendirmeleri yapılan laptopu 5 gün önce aldım, test ettim ve bu test sürecinde teknik servislerinden bolca bilgi aldım. (15-30 dakikadan aşağı konuşmam yok neredeyse) En sonunda kafamda kalan son birkaç soruyu da Atakan Bey'in dediği gibi tekrardan ona ulaşabildim ve detaylı şekilde sorularımı yanıtladı. Atakan Bey'in sürecindeki ilgisinden, sonradan ulaşabildiğim ve o konuşmada da detaylı bilgiler verdiği için çok teşekkür ederim. Monster'da kaldıysam Atakan Bey'in etkisi çok büyük ve tabii ki de arka kısımdaki müşteri hizmetleri ve teknik servislerine de ayrıca teşekkür ederim.

17 Temmuz 2024 12:45

04 Ekim 2023 15:50

Monster Arıza Gidermeden Ürün İadesi

22 Temmuz 2024 18:07
Monster Arıza Gidermeden Ürün İadesi
Ömercan sonuçtan hiç memnun değil

11 Eylül 2023 22:46
Ferhat sonuçtan memnun

03 Kasım 2023 16:32
"Teknik ekip sorumlusuna teşekkür ederim"
Muhammed sonuçtan çok memnun

27 Temmuz 2024 15:51