Monster Notebook Aldığımdan Beri Serviste

09 Aralık 2023 15:55

Ayıp artık kardeşim. Bin defa geldim bir bilgisayarda bu kadar sorun çıkarmaz. Aldığımdan beri servise git gel, git gel, yeter ya. Ekranda sıkıntı çıkar ya, içinde sıkıntı çıkar, son gittiğimde ben ekranda sıkıntı olduğunu söyledim. Bana sıkıntı yok cevabını verdiniz. Tekrar başladı sıkıntı. Artık mahkemeye mi vereyim ne yapacağımı şaşırdım?

16 Aralık 2023 00:00

Bu markanın bana bir düşmanlığımı var anlayamıyorum artık hayatımda bu kadar kalitesiz bir ürün görmedim bilgisayarı zaten ekranın yarısı olmadığı için yarısını kullanıyorum onun sebebi de Monster'in servisi ben bilgisayarımı götürdüğümde ekran sorununu belirttim bana sorun yok dediler sorun ilerledi ilerledi ekranın yarısı yok oldu sağ olsun bir arkadaş yazılımsal olabilir dedi bugün uzaktan bağlandı o da Wİ-Fİ'ye bir şey yaptı kullanamıyorum banada mail atmışlar internetten güncelleştirin diye internet yok diyorum internete gir diyor akraba olduk artık monsterle git gel git gel böyle bir markadan alışveriş yapmanın sorunları bunlar çok denedim sorunumu belki çözerler diye çözemiyorlar artık hukuki boyuta çıkaracağım işi benim işim aksadı bilgisayardan yaptığım her şeyi yapamıyorum artık hakkımı helal etmiyorum beni de aramasın Monster artık uğraşamıyorum kendim işimle gücümle bu kadar uğraşmadım sanki 30 yıllık araba aldık her tarafı sorunlu olamaz bir bilgisayarın

Ek
09 Aralık 2023 15:57 (Şikayetten 2 dakika sonra)

09 Aralık 2023 16:37

Değerli Adnan Y., Uzmanlarımız ile yapmış olduğunuz görüşmede sizlere çözüm alternatifleri sunulmuştur. Ürününüzü güzel günlerde kullanmanızı dileriz. Saygılarımızla, Monster Notebook, Hamza

Utku
Utku

Aynı sorun şu an bende de var. Hafta içi kargoyla göndereceğim. 2 yıl oldu laptopu alalı eğer ekranı değiştirirlerse 2. Ye değişmiş olacak. İlk aldığımda 1. Ayında ekran siyah oldu gönderdim. Ekranı değiştirdiler. Garanti biteli 1 kaç ay oluyor. Bundan önce HP laptopum vardı 10 yıl dayandı. Buna o kadar para verdik 2 yılda perti çıktı. Pert derken PC yi horda kullanmıyorum. Bilgisayarımı görsen jelatinleri hala üstünde duruyor. Tuşlarına basmadım bile. Klavyeye kullanıyorum o kadar titizim.

Adnan
Adnan

Knk aynı şekilde bende öyleydim benimkininde jelatinlerine kadar üstünde ama hep çıkıyor bir şekilde sorun uğraşıp duruyon sonra böyle

12 Eylül 2024 23:57
Şule sonuçtan hiç memnun değil

09 Eylül 2024 17:02
Ufuk sonuçtan çok memnun

20 Haziran 2023 15:43
"Şikayeti yazdıktan çok kısa bir süre sonra Mert bey ve Oktay bey geri dönüş sağlayıp sorunumu çözdüler. İşlerini hakkıyla yaptıklarından dolayı teşekkür ederim."
Monster Notebook Kategorileri
TrustBuy Güven Skoru