Monster Günlerdir Bitmeyen Tamir Süreci

07 Mart 2024 19:35

Monster Abra A7 V12.1 cihazımı Kartal Monster İnovasyon Yetkili Servisine gönderdim. LCD ekranı değiştirildi. Cihazı aldığım gün itibarıyla ekranda gidip gelmeler oldu. İki gün sonra ekran tamamen kapandı. Monster ile iletişime geçtim ve cihazı geri gönderdim; ancak 8 gündür herhangi bir dönüş yapılmamıştır.

07 Mart 2024 19:37 (Şikayetten 2 dakika sonra)

Umut
08 Mart 2024 10:30

Tekrardan ücretlendirme çıkmasıyla aradım lakin 2 günlük LCD ekranın tekrardan değişmesi gerektiğini 6400 TL tekrardan ücret istemeleri ticari hukuka aykırı davranılması ürüne 1 yıl garanti verip şu anda ürünün arkasında durulmaması Monster gibi bir firmaya hiç yakışmamıştır. Gerektiği takdirde Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuru yolumuz olacaktır.

08 Mart 2024 14:50

Değerli Umut K., Teknik destek uzmanlarımız tarafınıza gerekli bilgilendirmeleri yapmıştır. Mutlu günler dileriz. Saygılarımızla, Monster Notebook, İbrahim

25 Haziran 17:40

Servis Sonrası Monster Notebook Ekran Arızası Ve Çözüm Talebi