Eser sonuçtan hiç memnun değil

Monster Bitmeyen Şarj Sorunu

Monster Bitmeyen Şarj Sorunu
28 Ocak 2024 18:04

7 ay önce aldığım abra a5 v17.3 bilgisayarımın bitmek bilmeyen şarj sorunu. Aldıktan 2 ay sonra bilgisayar sürekli olarak şarj kesmeye başladı. Servise gönderdim adaptör kaynaklı olduğunu belirtip değişim yaptıklarını belirttiler. Fakat yine bugün bilgisayar komple hiç şarj almıyor arkadaş. Koskoca bilgisayar şarj almıyor!. Bilgisayarı toplasanız 300 saat kullanmamışımdır ve gerçekten çok temiz kullandım ama bilgisayar şarj almıyor. Şaka gibi. Şu anda ara tatildeyim ve yapmam gerek bir sürü projem var şu anda benim için 1 saat bile önemliyken o çok güvendiğimiz (! ) Monster beni yarı yolda bıraktı. Servise bile göndersem ortalama 15 günlük bir süreci olacak ve şu anda benim için 1 saat bile çok önemli. Ayrıca pazar günü müşteri hizmetleri çalışmıyor ancak ürün tanıtım bölümü çalışıyor. Bunun ne anlama geldiğini maalesef hepimiz biliyoruz. Çok severek aldığım Monster bilgisayarım için şu anda maalesef büyük bir pişmanlık yaşıyorum.

28 Ocak 2024 18:06 (Şikayetten 2 dakika sonra)

29 Ocak 2024 11:19

Değerli Eser Ç., Cihazınızın teknik servisimizde incelenmesi için tarafımıza ulaştırmanızı rica ederiz. Kapsamlı inceleme sonrası tarafınıza bilgilendirme yapılacaktır. Detaylı Bilgi: https://www.monsternotebook.com.tr/teknik-servis/ Saygılarımızla, Monster Notebook, Mert

Monster Notebook Ana Kart Güney Çipi Arızası

18 Temmuz 2023 10:06

16 Aralık 2023 20:14
Ümitcan sonuçtan çok memnun

22 Eylül 2023 15:31
"Şikayetimin yazılmasından 15 dakika sonra Mert bey tarafıma ulaşım sağladı. Uzaktan bağlantı ile birkaç ayar değişikliği yaptı ve gerekli bilgilendirmeleri tarafıma aktardı. Beraber test ettik ve sorunum ortadan kalkmış gözüküyor. Hızlı ve anlayışlı iletişimi için de ayrıca kendisine teşekkür ederim."
Atakan sonuçtan çok memnun

10 Mart 2024 21:50
"Teşekkür ederim."
2 Aylık Monster Notebook Ana Kart Arızası Mağduriyeti
2 Aylık Monster Notebook Ana Kart Arızası Mağduriyeti
Mert sonuçtan çok memnun

14 Eylül 2023 22:05
"Kaliteli bir hizmet için teşekkürler."
Monster Notebook Kategorileri