Doruk sonuçtan hiç memnun değil

Monster Abra A5 Klavye Efekt Sorunu

Monster Abra A5 Klavye Efekt Sorunu
10 Mart 2024 22:58

Ben Monster Abra A5 v17.3 kullanıcısıyım. Bu bilgisayar açılırken nefes efekti ile açılırken Control Center programında ben bu efekti bulamıyorum. Bunun control Center'ın yazılımsal bir problemden kaynaklandığını düşünüyorum. Eğer bu çözülebilecek bir problemse benimle iletişime geçmenizden çok memnun olurum.

10 Mart 2024 23:03 (Şikayetten 4 dakika sonra)

11 Mart 2024 13:42
Doruk
12 Mart 2024 21:45

Sonuç Olarak, Klavyenin tek bölge aydınlatmalı olup, bıos tarafından kontrol edildiği söylendi. Herhangi bir Monster kullanıcısı renk değişimi için bir program yapabilirken, Monster'ın kendi Control Center yazılımında böyle bir şey olmaması ilginç. https://youtube.com/watch?v=xPqa-RAWb2U?si=BcvwBtuKCPRzpvjm

Control Center Yazılımı Çalışmıyor, Sürücü Desteği Eksik

Mert
14 Ekim 21:07
Ozan sonuçtan hiç memnun değil

Control Center Uygulaması Açılmıyor Teknik Destek Bekliyorum

Hüseyin sonuçtan çok memnun

Monster PC Mod Değiştirme Tuşu Çalışmıyor

Hüseyin
12 Şubat 2024 23:25
"Mert beyin dediklerini bir bir yaptım PC komple sıfırladım Monster control Center uygulaması sürücüsünü yükledim şu anda sorunsuz çalışıyor. Her şey için teşekkürler."
Monster Notebook Kategorileri