MoneyPay LCW İndirim Kodunu Tanımlamıyor!

15 Eylül 2024 15:49

MoneyPay üyelerine özel %25 LCW indirim kodunu tanımlamıyor, sürekli 'Lütfen bekleyiniz' yazısıyla karşılaşıyorum. MoneyPay üyeliğim var, uygulamamda indirilmiş durumda ancak her denememde bu yazıyla karşılaşıyorum. Durumun çözülebilmesini rica ediyorum. MoneyPay üyelerine özel %25 LCW indirim kodunu tanımlamıyor, sürekli 'Lütfen bekleyiniz' yazısıyla karşılaşıyorum. MoneyPay üyeliğim var, uygulamamda indirilmiş durumda ancak her denememde bu yazıyla karşılaşıyorum. Durumun çözülebilmesini rica ediyorum.

18 Eylül 2024 09:55 (Şikayetten 2 gün sonra)

Değerli Kullanıcımız, Money Pay' e iletmiş olduğunuz bildiriminiz alınmıştır. Müşteri Deneyimi Ekibi olarak en kısa sürede gerekli kontrolleri gerçekleştirip, tarafınıza geri dönüş sağlayacağız. Mutlu Günler Dileriz. Money Pay Müşteri Deneyimi Ekibi

18 Eylül 2024 12:13

Değerli Kullanıcımız, Money Pay' e iletmiş olduğunuz bildiriminiz incelenmiş ve tarafınıza telefon ile geri dönüş sağlanarak bilgilendirme yapılmıştır. Mutlu Günler Dileriz. Money Pay Müşteri Deneyimi Ekibi

Cansu
Cansu

Money lcw.com %60 indirim kodu var ancak tıklıyorum bu şekilde hata veriyor kodu bana vermiyor kodumu rica ediyorum

Yağmur sonuçtan çok memnun

Yağmur