Mevlüt sonuçtan hiç memnun değil

Mondi Home Tahta Kurusu

Mevlüt
20 Temmuz 2024 15:25

Ankara Demetevler Mondi Home bayisinden almış olduğumuz baza, başlık ve yatak bize hayatı zehir etti. 2023 Temmuz ayında sipariş verdik. Eşyalar bize Eylül ayında teslim edildi. Yaklaşık 3 ay herhangi bir sorun yaşamıyorduk fakat yaz gelip havalar ısınmaya başlayınca eşimde ve bende kaşınmalar olmaya başladı. Fakat eşim daha çok etkilendi. Tabi biz bu durumu alerjik bir durum olarak anladık. Hastaneye, doktora gidiyoruz, ilaç alıyoruz fakat bir etkisini göremedik. Tabi alerji testi yaptıracaktık ki bir gün tahta kurusunu fark ettik. Bazayı kontrol ettiğimizde tahta kurusunun yuvalandığını fark ettik. İlaçlama yaptık ama bir türlü başa çıkamadık. Mondi Home lütfen biz bu baza, başlık ve yatağın değişimini istiyoruz. 3-4 aydır hayat bize zindan oldu.

20 Temmuz 2024 15:25 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle firmamıza gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. Talebiniz ilgili birimlere iletilmiş olup, Tüketici Hizmetleri Yetkilimiz sizinle irtibata geçecektir. Saygılarımızla, Mondi Müşteri Hizmetleri

22 Temmuz 2024 11:25

Sayın İlgili Tüketicimize gerekli bilgi aktarımı yapılmıştır. Konuyu bilgilerinize sunarız. Saygılarımızla, mondi Müşteri Hizmetleri

Volkan sonuçtan hiç memnun değil

07 Eylül 2024 14:35
Ser sonuçtan hiç memnun değil

05 Ocak 2024 09:46
Mondihome 160X200 Yatak Arızalı
Hakan sonuçtan hiç memnun değil

05 Haziran 2024 14:15
Mondi Home Yatak Odası
Bilal sonuçtan hiç memnun değil

21 Şubat 2024 11:54
Mondi Home Mobilya
Zeynep sonuçtan hiç memnun değil

20 Şubat 2025 16:43
Mondi'den Aldığım Yatak ve Servis Sorunları