Yedek Parça Tedarikinde Koordinasyon Sorunu

08 Ekim 2024 15:08

Mondial Xtreme Max 200 i (2022) motorumun marş motoru arızası için Mersin, İstanbul ve Adana'daki servislerle iletişime geçtim, hepsi stokta olmadığını söyledi. Fabrika ile iletişime geçtiğimde özel stokta bulunduğunu söylediler. Servis, 1 haftada da gelir, 40 günde de gelir dedi. Fabrika ise 2 ila 7 iş gününde geleceğini söyledi, 1 hafta oldu. Dün servis ile iletişime geçtim, biz WhatsApp'tan siparişi bildirdik, geri dönüş yapılmadı. Kargoya henüz verilmedi denildi. Ardından fabrikayı aradım, dönüş yapacağız denilip yapılmadı. Bugün de aynısı oldu, 2 haftadır motorumu kullanamıyorum. Fabrika, bilgiyi servisten, servis ise bilgiyi fabrikadan alın diyor. Birkaç gün daha bu şekilde devam ederse hukuki olarak çözmeye başlayacağım.

08 Ekim 2024 16:09 (Şikayetten 1 saat sonra)

Hamdi
Hamdi

Cg 125 marş motoru alın takın. Hiçbir farkı olmayacak. Fabrika'nın motorunuza uygun bir marş motoru tedarik edememesi de komedi. Ellerinde mutlaka Cg 125 marş motoru vardır, bunu size gönderseler sorun çözülecek zaten. Mondial Xtreme Max 200 modeli için özel üretilmiş bir marş motoru zaten hiç olmadı.

Yasin
Yasin

Motor piyasaya giriş tarihinden itibaren 10 yıl yedek parça bulundurma zorunluğu var garantisi bile bitmemiş motorun yedek parçasını bile temin edemiyorlar

23 Mart 2024 13:58
Ömer sonuçtan hiç memnun değil

Garanti Kapsamındaki Motorumun Arızası İçin Servis Ve Fabrika Çözüm Üretmiyor

23 Ekim 2025 19:41
Garanti Kapsamındaki Motorumun Arızası İçin Servis Ve Fabrika Çözüm Üretmiyor
garanti-kapsamindaki-motorumun-arizasi-icin-servis-ve-fabrika-cozum-uretmiyor-4.jpg
garanti-kapsamindaki-motorumun-arizasi-icin-servis-ve-fabrika-cozum-uretmiyor-2.jpg
garanti-kapsamindaki-motorumun-arizasi-icin-servis-ve-fabrika-cozum-uretmiyor-1.jpg

17 Ekim 2023 19:05