İbrahim sonuçtan hiç memnun değil

Mondial Motor Sıfır Drift L Devir Saati Gitti

19 Kasım 2023 19:15

Sıfır Mondial Drift l aldım ve aldıktan 500km sonra devir saati bozuldu. Servise götürdüm ve garanti kapsamında parça siparişi verildi. Yaklaşık 3aydır parça gelmedi. Ancak ne Mondial bayisine ulaşabiliyorum ne de müşteri hizmetlerine. Her aramamda dakikalarca beklememe rağmen bağlantı kurulamıyor. Müşteri hizmetlerinden gerekenin yapılmasını rica ediyorum ve devir saatinin tedarik edilme sürecinin sonlandırılmasını istiyorum artık.

11 Aralık 2023 16:19

Sıfır Drift l motor aldıktan 1000km sonrasında devir saatim bozuldu. Şikayet var üzerinden detaylı bilgi verdim ve sizi arayacağız kaydınız oluştu dendiği halde hala geri bildirim yok mağdurum asla dönmüyorlar ve hala onlardan bir dönüş bekliyorum aylardır mağdurum artık bir muhatap bulmak istiyorum

11 Aralık 2023 11:52

Sıfır Drift l motor aldıktan 1000km sonrasında devir saatim bozuldu. Şikayet var üzerinden detaylı bilgi verdim ve sizi arayacağız dendiği halde hala geri bildirim yok mağdurum asla dönmüyorlar ve hala onlardan bir dönüş bekliyorum aylardır mağdurum artık bir muhatap bulmak istiyorum

20 Kasım 2023 11:14 (Şikayetten 15 saat sonra)
İbrahim
İbrahim
24 Kasım 2023 15:48

3 gün oldu Müşteri hizmetlerinden hala dönüş alamadım dönüş yapılacak diyorsunuz ama yapmıyorsunuz lütfen dönüş yapın artık!

03 Aralık 2023 00:06
Mondial Motor Drift L Garantiden Parça Temini

Mondial Motor Km Bozuldu Tedarik Edilmedi.

17 Kasım 2023 11:53
Ülkü sonuçtan hiç memnun değil

17 Kasım 2023 23:59
Hüseyin sonuçtan çok memnun