Osman sonuçtan hiç memnun değil

Mondial Motor Psikoloji Bozan Ressivo 250

10 Temmuz 2024 22:26

Mersin Anamur'da Kilislioğlu bayisinden sıfır Resivo 250 aldım, parasını ödedim. Birkaç saat sonra bayiden motoru teslim alacağımı söylediler ve ben ayrıldım. Aradan geçen zaman sonra bayi aradı, motorun hazır olduğunu söylediler. Gittim, bayinin kapısının önünde daha az hareket edince ekran göstergesinin çalışmadığını gördüm. Bu motorun bozuk olduğunu söyledim ve beni servise yönlendirdiler. Aynı dakika servise gittim, giderken de motor durdu ve yolda çalıştıramadım. Servise bir şekilde ulaştım ve bana bu motorun Anamur'da ilk defa benim aldığımı ve arızasını tam bilemediklerini söylediler. Bana yakıt pompası ve ekranın değişmesi gerektiğini belirttiler. Daha 10 dakika önce bayiden bozuk halde teslim aldım ve nakit 185 bin tl para ödedim. Bayiyi aradım, bu motorun bozuk satıldığını ve ya değiştirilmesini ya da paramın iade edilmesini talep ettim. Bayideki kişi beni tersledi ve 'Ben satıcıyım, sorununu servisle hallet, karışmam' dedi. Yüzüme kapattı. Bugün 10 Temmuz 2024, kaç aydır her gün servisi aradım ve oraya gittim, arızalar halen giderilmedi. Parçalar halen gelmedi. Böyle bir firma görmedim. Hayatımda bu motor paramı çöpe attım resmen. Ne ilgilenen var ne sorunu çözen var. Bir üretici 4 ayda arızayı gideremiyorsa o motoru koşulsuz iade almalı ama karşımda tek muhatap bulamadım. Bir daha Mondial asla almam.

11 Temmuz 2024 08:13 (Şikayetten 9 saat sonra)
Osman
Osman
17 Temmuz 2024 11:54

Maalesef hiçbir gelişme olmadı ne arayan var ne soran tam bir rezalet 4 aydır sorunu çözemeyen Mondial ve servisi bayileri sizler bu şekilde insanları dolandırıyorsunuz bozuk malı satıp insanları aylarca uğraştırıyorsunuz yazıklar olsun size

25 Şubat 2024 23:30

11 Ağustos 2023 14:23