Mondial Motor Komplikasyon Elektrik Arızası / Hararet / Artan Ses / Müşteri Hizmet.

06 Eylül 2023 15:22

Merhaba.

12.07.2023 ilk tescil tarihli Mondial Road Boy 125cc model (şasi No.: LM0CJV531P4000896) aracı bayinizden sıfır (0) olarak satın aldım. Almış olduğum andan itibaren haftasında amortisör değişimi yaptım. Motor hararet göstergesi daima yüksek devam etti. Gerekli kontrollerini Yetkili Servisinize zamanında ve daima yaptırdım. Araç 2000 km dolmadan arka park LED lambalarından su aldı. Motor arızası, LED sinyal ve far sistemleri, hız kadranı dahil olmakla beraber komplikasyon şekilde arızalar vermeye başladı. Motorun çalışma şekli 2000km’yi doldurduktan sonra değişmeye başladı. Motordan gelen ses ve sibop (Yetkili birimin söylediği) sesi daha rahatsız edici hale geldi. Motor çalışma şekli 50 km’ ye sabitlendiğinde farklı bir titreşim oluşturarak sürüşü zor bir hale sokmaktadır. Arızayı dile getirdiğimde “Mondial abi bu buna alış sesi kesemezsin, rutin bakımlar tamam ancak bu olur, bu paraya ancak bu, X firma ürünü kadar rahat kaliteli olmaz, fazla bir beklentiye girme vb.” gibi cevaplar alıp ürünü servisten teslim aldım. Su alan arka LED stop lambası 1 hafta kadar öncesinde yenisi ile değişti lakin yeni üründe aynı su alma sorununu devam ettirdi. Komplikasyon arızalar kesilmedi maalesef.
24.08.2023 tarihinde 19 mil (30.57 km) ’ lik sürüş esnasında (düz yol) zorlama yapılmaksızın motor hararet göstergesi kırmızı ya dönerek motor ve hararet ikaz lambası yaktı. 25 dakika bekledikten sonra ulaşmam gereken noktaya zor bir şekilde ulaştım.
Ön kaput dahil sürekli bir plastik aksan sesi var. Ürün yeni olup yukarıda saydığımız be kesilmeyen arıza komplikasyonları “kusurlu mal” olarak incelenmelidir.
Antalya Bölge Müdürü B**** Ş**** sorunun Alanya'da çözüm bulamamasından dolayı Antalya Sanayisinde yetkili servisi götürmemi söyledi. 120km' lik yol sonunda kimse ürüne bakamayacağını yoğun olduklarını dile getirdiler ve mağdur durumda bırakıldım.
Antalya/Alanya bölge müdürü B**** Ş****'i aramalarımda kayıtlı olarak 25 defanın üzerinde arama yapıp WhatsApp üzerinde mesaj atmama rağmen tarafıma dönüş/cevap sağlanmadı.
Müşteri hizmetlerinde karşılama konuşmasını sağlayan hanımefendi ise orta segment diyerek saçma bir savunmaya giriyor. 72.500 TL ödenen bir ürün ne olursa olsun bu denli saçma bir şekilde savunulamaz.
Yukarıda belirtmiş. Olduğum arızalar ve şikayet oluşturduğum sorun hakkında inceleme sağlanmasını ve tarafıma ivedi bilgi ve çözüm sunulmasını arz ederim.

06 Eylül 2023 18:16 (Şikayetten 2 saat sonra)

Servet

Keşke bende almasaydım çöp oldu Mondial. Garanti diye bir şey yok mondialde. Mutlaka yapmamak için sorun buluyorlar yazık markaya. Benim motorun askı aparatı arızalıydı garantiye girmez dedi, LED far sorunlu garantiye girmez dedi, buji arızalıymış garantiye girmez dedi, subaplar sıkışmış garantiye girmez dedi. Kaporta ve elektrik aksamı ve motor bölümü garantiye girmedi. Komik değil mi. Tüketici Hakem Heyeti'ne şikayette bulunup motoru iade edeceğim

Gürsel sonuçtan hiç memnun değil

15 Temmuz 2023 17:18
Büşra sonuçtan hiç memnun değil

Uzun Süren Servis Süreci Ve Çözülmeyen Arızalarla Mağduriyet

29 Ocak 10:32
Uzun Süren Servis Süreci Ve Çözülmeyen Arızalarla Mağduriyet
Cuma sonuçtan hiç memnun değil

Mondial Motorum Park Halinde Yandı

17 Haziran 2024 20:43