Yiğit sonuçtan memnun değil

Mondial Motor Kilometre Teli, Sinyal Ve Cızırtı

06 Eylül 2024 16:25

Nisan ayında 2024 model 50 cc Wing aldım ve alırken sol kısımda sağa ve sola sinyal verme tuşunda sol sinyal sıkıntılıydı. Komple o bölmenin değişmesi gerek, parçayı sipariş etmek lazım dediler. O da 3-4 aya gelir deyip öyle arada kaynadı, sipariş edemedik. Onun haricinde kilometre telinde bir fazlalık pay olduğu için tekere sürtme yapıyor ve kilometre telini yiyormuş. Ben bunu kilometre teli işlevini kaybedince öğrendim. Bu durumdan sonra motoru aldığım yere götürdüm ve 0 kablo sipariş etmek uzun sürer, çok beklersin, ürünün gelmesini deyip gene laf üstü kapattılar ve onu da sipariş edemedik. Sonra eriyen kısımdan fazlalığı kesilip bantla birleştirildi ama şimdi gene erime yaptı ve şu an sorunsuz çalışsa da aynı sorun yaşanmaya doğru gidiyor. Onun haricinde seyir halinde iken bir cızırtı (fısır fısır) ses geliyor, o nereden geliyor çözemedim. Şu son zamanlarda da belli bir sürate çıktığımda motordan daha önce duymadığım bir ses duymaya başlıyorum. Bu konular hakkında yardımcı olunmasını istiyorum.

06 Eylül 2024 17:25 (Şikayetten 59 dakika sonra)

Sinan sonuçtan hiç memnun değil

Mondial Wing 50i Arka Varyatör Sorunu

16 Eylül 2024 19:32
Mondial Wing 50i Arka Varyatör Sorunu
Yahya sonuçtan hiç memnun değil

Yeni Motorumda Karşılaştığım Sorunlar Ve Hayal Kırıklığı

27 Ocak 02:19