Serhat sonuçtan hiç memnun değil

Mondial Motor İstanbul Atv Yetkili Servisi Sorunu

14 Ağustos 2023 09:09

Eylül ayında henüz 300 km olan, garantisi devam eden bir Mondial au200 Atv'yi 'İstanbul Atv' isimli Çekmeköy'deki yetkili servisten aldım. Aldığımın ikinci günü geç marş aldığını fark ettim. 2 gün kullanmadığımda sabahları 2 dakika boyunca marşa basmam gerekiyor. Çoğu zamanda bunu yaparken akü bitiyor ve takviye yapmak gerekiyor. Bunun için en az 3-4 kez İstanbul Atv 'ye gittim. İlk seferinde akü sorunu olabileceğini söyleyip akü değiştirdiler. Sonraki her gidişimde normal olduğunu söyleyip bir türlü çözüm bulmadılar. Servis zamanı geldiğinde de yoğunluğu bahane edip bir türlü servise almadılar. 3-4 ay servise sokabilmek için uğraştım. Atv olduğu için uzak servise gitme şansım yok maalesef. Sonunda haziran başına randevu verdiler. 3 gün orada durdu 700 TL para ödedim ama hiçbir şey yapmadan geri verdiler. O şekilde kullanmaya (kullanamamaya) devam ettim. Sonunda ağustos başında Şile'deki servise getirdim. Burada karbüratörün değişmesi gerektiğini söylediler. Ama garanti Mayıs'ta bitmiş ve bu yüzden ücretli yapılmasını gerektiğini daha önce İstanbul Atv'de yapılan hiçbir servis kaydının da olmadığını söylediler. Atv 'min garantiden yapılarak servisin hatalarının telafi edilmesini istiyorum.

15 Ağustos 2023 16:36 (Şikayetten 1 gün sonra)
Serhat
Serhat
16 Ağustos 2023 16:44

Arayıp garantimin gerçekten de bittiğini söylediler. Daha önce bir servis kaydım olmadığı için yardımcı olamıyorlarmış. Şikayetimin de tam olarak bu olduğunu söyledim ama çözüm yok. Servis benim kayıtlarımı sisteme girmemiş. En az 10 telefon görüşmesi ve 3-4 servis ziyaretim var. 2 kere Atv serviste kaldı. Aküsü değişti, periyodik bakımı yapıldı ama hiçbirinin kaydı yapılmamış. Bunu benim takip etmem gerekiyormuş. Nasıl takip edebilirim ki ben bunu. Çözüm odaklı yaklaşmaktan çok müşteriyi başımızdan nasıl atarız odaklı bir yaklaşım sergileniyor.

Serdar sonuçtan hiç memnun değil

05 Aralık 2023 16:40
Nafiz sonucu yetersiz buldu

01 Ağustos 2024 23:37
Adem sonuçtan hiç memnun değil

Mondial Ürün Arkasında Durmuyor.

22 Temmuz 2024 16:21
Eren sonuçtan çok memnun

15 Ocak 2024 19:08
"Sorunum halledildi. Teşekkürler..."
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

02 Ağustos 2023 16:01