Ayşenur sonuçtan hiç memnun değil

Modern Konfor Mobilya (Gebze) Müşteri Memnuniyetsizliği Ve Teslimat Gecikmeleri

01 Nisan 2024 21:23

Bu işletme kadar sorumsuz bir firmayı asla görmedim. 14 Şubat tarihinde eşyalarımızın teslimatını talep ettik, 2 ay oldu ancak hala ürünler tamamlanamadı. Aradığımız kişiler patron olmalarına rağmen, iş disiplininden yoksun, sadece kibirden ibaret sorumsuz insanlar. Her hafta belirli bir gün verilip, dini değerleri hiçe sayarak ve Allah'ı şahit göstererek hala teslimatı tamamlamayan bir firma. Sıfır memnuniyet, sıfır kalite! Artık haklarımızı adli yollardan arayacağız. TV ünitesi ve konsol ayakları paslı geldi. Koltuk ayakları değiştirilmiş. Baza, yatak, yemek masası takımı hala gelmedi; bu durum kabul edilemez.

24 Nisan 2024 23:24

Gerçekten bu firma gibi bir işletme görmedik sürekli işleri güçleri oyalamak bir tarih vermek ama sonuca geldiğimizde hiçbir ürün ortada yok! Buradan bırakın bir mobilya almayı tek bir çöp bile alınmaz! Sözde bugün bize bazamızı getireceklerdi 22.00'a kadar beklettiler! Antrasit olan başlığımıza krem rengi resmen teşhirli ürünün resmini atıp bu muydu diye sorup ardından AA yanlış yaptırmışız! Rezaletten başka hiçbir şey değil!

01 Nisan 2024 23:16

Modern Konfor mobilyadan almış olduğum ürünlerim 2 aydır ürünlerim eksik teslim ediliyor. Sürekli ileri bir tarihe atılıp o tarih geldiğinde telefonlar kapatılıyor. Gelen ürünlerimde koltukların ayakları değişilmiş, TV ünitesi konsol ayağı paslı! Baza, yatak yemek masası ve sandalyeleri hala teslim edilmedi. Düğün tarihim geldi ve hala evimde yatacak yatağım yok! Kimi arasak ya telefonları açmıyor ya kibirli kibirli egolarını tatmin ediyorlar sanki mağdur olan onlarmış gibi! Spotçular ve firma yetkilisi telefon trafiği dışında hiçbir gelişmeye katkı sağlamadı!

Ayşenur
Ayşenur
09 Mayıs 2024 21:42
Modern Konfor Mobilya (Gebze) Müşteri Memnuniyetsizliği Ve Teslimat Gecikmeleri
modern-konfor-mobilya-gebze-musteri-memnuniyetsizligi-ve-teslimat-gecikmeleri-2.jpg

Saygı hizmet sıfır olan bir işletme kumaşlarını bile ayırt edemeyen her defasında başka bir bazayla gelen sorumluluk sıfır gerçekten

Mobilya Alışverişinde Hayal Kırıklığı

04 Ekim 2024 20:34