Mustafa Kemal Üniversitesi Araştırma Ve Uygulama Hastanesi MKÜ Araştırma Ve Uygulama Hastanesi Diş Fakültesi Şikayetim Çok Büyük.

27 Şubat 2024 09:26

Çok büyük sorunlar yaşadım. Dişimin sadece dolgusu değiştirilecekti ama ne yazık ki sonuç beni aylardır hiç uyutmuyor. Stajyer öğrencilerin denetiminde bir dişte üç saat süren uygulamalar yapıldı ve bu süreçte adeta nefes alamaz hale geldim. Her tedavi seansı en az üç saat sürdü ve bu seanslar aylar boyunca aralıklarla devam etti. Tedavi sonrasında sert bir şey yememem konusunda uyarıldım ve talimatlara uyduğum halde ağrılarım ve sızılarım dinmedi. Sıcak ya da soğuk bir şey içtiğimde beynime kadar zonklamalar hissediyordum. Acılar içinde yemek yemeye çalıştım ve durumu telafi etmek için kliniğe tekrar gittiğimde, önce ilgilenmediler, ancak ısrarım üzerine dişime yeniden baktılar ve bu sefer kanal tedavisi uygulandı. Ancak ağrılarım dinmedi, daha da kötüleşti. Aylardır dişlerime çözüm bulmaya çalışıyorum çünkü özel bir klinik, sağlam dişimi çekmeye karar verdi. Yani kendi hataları yüzünden sağlam dişlerimi kaybedeceğim. Hatta başka bir dişime de işlem yapıldı, nedenini bilmiyorum. Doktor karar verdi ve ben de olası bir sorun olduğunu düşünerek izin verdim. Şu an iki dişimden de ileri derecede ağrı çekiyorum ve aylardır çözüm arıyorum. Gerekli mercilere şikayet dilekçemi ileteceğim.

Ege Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Restoratif Ve Endodonti Bölümleri Şikayet!

05 Mayıs 2024 18:55
Aynur sonuçtan hiç memnun değil

İstanbul Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Çapa Diş Hastanesi

Stajyerin Hataları Ve Randevu Aksaklıkları Nedeniyle Başarısız Kanal Tedavisi Deneyimi

11 Eylül 2025 14:27

Erciyes Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Restoratif Tedavide Özensiz Dolgu

Koray sonuçtan hiç memnun değil