Mitsubishi Electric Wıfı Bağlanma Sorunu

26 Mart 2024 14:398.873
Cenk'nin Teşekkür Mesajı
Benimle iletişime geçip yardımlarda bulunan, genel müdürlük ve yetkili servisteki arkadaşlara teşekkür ederim.

Yaklaşık 2 ay önce 12000BTU Mitsubishi Electric Hare model klima aldım ve montaj yapıldıktan sonra melcloud özelliğinin kurulumunu yaptılar. Geçenlerde modemimi değiştirdim ve artık melcloud klimama bağlanamamaktadır. Uygulamasına erişim sağlayıp giriş yapamıyorum. Servisi aradığımda çözüm sağlayamadılar. Bu durumun düzeltilmesini talep ediyorum.

26 Mart 2024 14:47 (Şikayetten 8 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle firmamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Başvurunuz ilgili teknik birimlerimize ulaşmış olup, gerekli hizmet en kısa sürede sağlanacaktır. Firmamızın ürün ve hizmetleri ile ilgili öneri, istek ve şikayetlerinizi çağrı merkezimiz ve web sitemiz üzerinden bizlerle paylaşabilirsiniz.

26 Mart 2024 17:54

Sn, Şikayetvar Yetkilisi, Değerli Müşterimiz ile irtibata geçilmiş olup, 27.03.2024 tarihinde yetkili servisimizin kontrolü için randevu alınmıştır.

27 Mart 2024 15:26

Sn, Şikayetvar Yetkilisi, Değerli Müşterimizin talebi üzerine, 27.03.2024 tarihinde yetkili servisimiz tarafından gerekli servis hizmeti sağlanarak müşterimizin talebine konu sorun giderilmiştir.

Cenk
27 Mart 2024 20:16

Mitsubishi Electric Montaj Randevusu Sorunu

27 Mart 2024 21:595.827

"Hızlı ve ilgili geri dönüş için teşekkürler."

Vestel Klima Wi-Fi Bağlantı Sorunu Ve Yetersiz Servis Hizmeti

30 Aralık 2024 00:372.874

"Wi-fi kart problemim çözüldü müşteri temsilcisi konuyla ilgili gerekli yardımlarda bulundu. Ancak konu çalışanlar değil Vestel markasının kalitesizliği, firmanın öncelikle ürünlerini daha kaliteli şekilde üretmesi gerekiyor. Ucuz parça kullanımı bırakılmalı daha kaliteli materyalleri hayatlarına katmalılar. Teşekkürler..."

Manisa Soma Mitsubishi Electric (Sefa Soğutmadan) Şikayetçiyiz

Manisa SomaMitsubishi Electric (Sefa Soğutmadan) Şikayetçiyiz

Çetin
Mitsubishi Klima Su Akıtıyor, Ev Su Doldu!

Mitsubishi KlimaSu Akıtıyor, Ev Su Doldu!

Hakan
Mitsubishi Heavy Klima Soğutmuyor, MSZ-HR35VF-ET2 2E007115TR