27 Ağustos 2024 15:552.752
Nasuh'un Teşekkür Mesajı
Keskin klima Antalya bayine teşekkürlerimi sunarım ilgi ve alakaları herkese örnek olsun.

9 Temmuz 2024 de sıfır Mitsubishi Electric 18 lik klima taktırdım 52 000 nakit ödeme yaptım. Daha 1.5 ay olmadan soğutmamaya başladı ve kendi kendine kapanıyor Antalya'da rezil olduk. Servisi aradım yarın gelebiliriz dediler. 2 saatin çekilmez olduğu sıcakta nasıl beklenir. En iyisini alalım sorun yaşamayalım dedik paramızla rezil olduk.

27 Ağustos 2024 16:03 (Şikayetten 7 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle firmamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Başvurunuz ilgili teknik birimlerimize ulaşmış olup, gerekli hizmet en kısa sürede sağlanacaktır. Firmamızın ürün ve hizmetleri ile ilgili öneri, istek ve şikayetlerinizi çağrı merkezimiz ve web sitemiz üzerinden bizlerle paylaşabilirsiniz.

28 Ağustos 2024 12:05
Eki aç

Dış üniteye giden bakır boruda kaçak var dediler. 3.5 saattir uğraşıyorlar. Kaynak yapıldı vidalar falan sıkıldı. İlk bu işi yapan ustaların hatası diye düşünüyorum. Daha işlemler bitmedi birazdan deneme yapılacak.

28 Ağustos 2024 12:52

İşlem tamamlandı şu anda klima soğutuyor.

28 Ağustos 2024 13:33

Soğutma devam ediyor şimdilik bir sıkıntı yok. Ancak ileride yine aynı sorunla karşılaşırım diye korkuyorum. Çünkü gaz kaçağı deliğin büyüklüğüne göre 1 ay sonra bile gazı boşaltıyor. O yüzden tam bir şey diyemiyorum

28 Ağustos 2024 17:49

Arçelik Firmasından Almış Olduğum Ürünü Klimamı Hala Teslim Alamadım

Arçelik
14 Temmuz 2023 22:08289

Arçelik klima çok kalitesiz ve müşterisini çok mağdur ediyor. Bundan tam 3 ay önce Arçelik firmasından 18.000'lik Arçeli...

Mitsubishi Heavy Klima Arızası. 35 Gündür Mağduruz.

İsmail
3 Ağustos 2023 08:494.087

Mitsubishi heavy klima arızalandı. 35 gün önce servis geldi. Üç kez eve gitti geldi. En son iç ve dış ünitesini söküp gö...

Arçelik Klima Soğutmama Problemi

Levent
Levent
Arçelik
21 Haziran 2024 20:501.296

Ağustos 2023 yılında 24000btu Arçelik klima aldık. Aldıktan 2 hafta sonra soğutmamaya başladı, servisi aradık gazı kaçmı...

Mitsubishi Electric Servis Skandalı

Lokman
31 Ağustos 2023 06:104.987

"Hızlı geri dönüşünüz için teşekkürler"

Mitsubishi Electric Gaz Kaçağı Sorunu

Ahmet
23 Ocak 2024 11:234.310

"İstanbul Mitsubishi klima servisi nin ilgisinden dolayı çok teşekkür ederim bulunduğum bölge bayisi geldi iç dış ünite bakımını yaptı ücretsiz yalnız ödemiş olduğum gaz ve servis ücreti ne mi sayıldı bilmiyorum.?."

Mitsubishi Electric Gaz Kaçağı Sorunu

Manisa Soma Mitsubishi Electric (Sefa Soğutmadan) Şikayetçiyiz

Manisa SomaMitsubishi Electric (Sefa Soğutmadan) Şikayetçiyiz

Çetin
Mitsubishi Klima Su Akıtıyor, Ev Su Doldu!

Mitsubishi Klima SuAkıtıyor, Ev Su Doldu!

Hakan
Mitsubishi Heavy Klima Soğutmuyor, MSZ-HR35VF-ET2 2E007115TR