Akif sonuçtan hiç memnun değil

Mitsubishi Electric Mitsubishi Klima Kumanda Sorunu

01 Temmuz 2024 16:53

Evimde 6 adet mitsubishi klima mevcut. Bir yıl önce aldığım klimaların kumandaları ışıksız ve klima ekranı yok. Yani bakıldığında hangi ayarda çalıştığı belli değil. Gece klima ile ilgili bir ayar yapmak istediğinizde ekranı görmek için önce bir el feneri bulmanız veya odanın ışığını açmanız lazım.
Doğrusu teknolojinin geldiği noktada çok yüksek meblağlar ödeyerek aldığımız markanın, bu özelliğin olmaması çok ilkelce bir durum gibi geliyor.
Bu konuda firmanın çözüm üretmesi gerekiyor.

01 Temmuz 2024 16:55 (Şikayetten 2 dakika sonra)
Akif
Akif
15 Temmuz 2024 15:59

Tarafıma dönüş yaptığınız için teşekkür ederim. Çözüm çok kolay olduğu halde maalesef gerekli desteği alamadım. Farklı modellerdeki kumandaları kullanan arkadaşlarımdan ödünç alarak test ettiğimde uyumlu olduğunu fark ettim. Daha farklı modellerde ışıklı kumandalar mevcut olup kullandığım 7 adet klimaya uyumlu olduğu halde hala sorunum çözülmedi. Daha önce de yazdığım gibi en ucuz rakiplerinde bile klima ünitesinde bilgilendirme ekranı ve kumandasında ışık olduğu halde mitsubishi markasına bu durumu yakıştıramadığım için çözüm odaklı yaklaşmalarını beklerdim ama ne yazık ki çözümün olmadığı konusunda dönüş aldım.

Ben de aynı klimadan kullanıyorum maalesef klima kumandasının aydınlatma iliği yok. Orijinal halinde yok. 2015 yılında almıştım. Bana da çok ilkel bir durum geldi sebebini öğrenemedim. Bu markaya ait böyle ışıksız kumanda düşünülmüş yazık. Bana uyumlu başka kumanda hangisi dır yazabilir misiniz. Çünkü gerçekten çok rahtsız edici. Yoksa Klimanın tuşlarını ezberlemek zorundasın. Öyle yapmışım. Karanlıkta önce merkez tuşu sonra sağ sol yukarı tuşlarını ezberlemişim. Daha önce soğuk ayarlayacağıma yaz ortasında sıcak ayara geliyor veya kışın sıcak yerine soğuk açtığımız oluyordu rahatsız edici. Lütfen uyumlu kumanda modelini gönderseniz sevinirim

11 Ağustos 2023 18:04
Mitsubishi Electric Servis Hizmeti Alamamam Ve Sorunun Giderilememesi
İlker sonuçtan hiç memnun değil

22 Temmuz 2024 13:14
Mitsubishi Electric Multi Sistem Klima Verimsiz Çalışma