İbrahim sonuçtan çok memnun

18 Ağustos 2024 14:49
İbrahim'in Teşekkür Mesajı
“İlgilendiğiniz için teşekkür ederim”

Mitsubishi Electric marka klima kumandası kullanıyorum. Bir sabah uyandım ve klima kumandam çalışmıyor. İlk başta basılı tuttuğumda 'mon clock' arızası veriyordu. Pilleri değiştirdim, tekrar denedim. Şimdi de klima hiçbir türlü hareket ve ışık vermiyor. Klima kumandam çalışmıyor. Resetlemeye çalıştım fakat o da olmuyor çünkü kumandadan herhangi bir ışık görünmüyor. Telefonun kamerasıyla kumandanın alıcı tarafına da baktım, kumanda herhangi bir sinyal göndermiyor.

19 Ağustos 2024 08:18 (Şikayetten 17 saat sonra)
İbrahim
İbrahim
19 Ağustos 2024 10:42

İlgilendiğiniz için teşekkür ederim

Gezgintv

Mitsubishi Electric gibi bir firmanın bu konuyu halledeceğini düşünüyorum

Gezgintv

2013 yılında Mitsubishi elecktrik klima koou MSZ-EF42VEB inverter klima almıştım mersinden kumandasında problem vardı servise bildirdim tamam dediler değişim yapılacak dediler bir türlü gelmediler bende akılı kumanda temin ettim o şeklide yıllardır kullanıyorum Ağustos ayımda klima temizliğini servis çağırdım gazını tamamlattırdım o esnada servisteki arkadaş klima orijinal değil bazı fonksiyonları çalışmaz dedi bende genel merkezi aradım durumu anlattı. Fakat geri dönüş yapılmadı.

mitsubishi-electric-marka-kumandam-calismiyor-2.jpg

Özgür sonuçtan hiç memnun değil

Özgür
08 Temmuz 2024 20:10
Arçelik İade Kabul Etmiyor
Ziya sonuçtan çok memnun

25 Haziran 2024 23:22
"Başta küçük bir sorun yaşansa da çözümü konusunda çok hızlı bsr şekilde hareket edildiği için mitsubishi electric firmasına teşekkür ederim"
İlker sonuçtan hiç memnun değil

Mitsubishi Electric Multi Sistem Klima Verimsiz Çalışma

22 Temmuz 2024 13:14