Miskos Helva Miskos Çekme & Kağıt Helva & Gofret

03 Eylül 2024 17:08

Miskos ürünlerinde canlı böcekler ve kurtçuklar var. Her gün tükettiğimiz tarihi geçmemiş açılmamış jelatinlerde gördüğüm korkunç durumda şoka uğradım. Manevi olarak çok etkilendim. Firmaya yazdım iletişim bilgilerimi istiyor ama ne için istiyor? Bana buradan cevap verin lütfen. Sağlık bakanlığını göreve davet ediyorum. Bize bakteri dolu ürünler yediriyorlar. Siz bu firmalara neden izin veriyorsunuz? Sayfama bakin 1 tane daha video paylaşacağım. Onda da kurtçuklar ve küflenme söz konusu. Direkt marketten görüntü yolluyorum

03 Eylül 2024 16:55

Miskos helva ürünlerinde canlı böcekler ve kurtçuklar var. Her gün tükettiğimiz tarihi geçmemiş açılmamış jelatinlerde gördüğüm korkunç durumda şoka uğradım. Manevi olarak çok etkilendim. Firmaya yazdım iletişim bilgilerimi istiyor ama ne için istiyor? Bana buradan cevap verin lütfen. Sağlık bakanlığını göreve davet ediyorum. Bize bakteri dolu ürünler yediriyorlar. Siz bu firmalara neden izin veriyorsunuz? Sayfama bakin 1 tane daha video paylaşacağım. Onda da kurtçuklar ve küflenme söz konusu. Direkt marketten görüntü yolluyorum

Cdt
Cdt
03 Eylül 2024 16:51
Miskos Helva Miskos Çekme & Kağıt Helva & Gofret

Bu da diğer ürün

26 Ocak 2025 20:15
Bayat Helva Mağduriyeti
Safet sonuçtan hiç memnun değil

Koska Mahir Gıda Kurt 🐛 Lu Kurabiye

28 Eylül 2023 11:35